Alexandra și Călin își declară iubirea la Gospodar fără pereche: Te iubesc! Și eu te iubesc!

Alexandra și Călin își declară iubirea la Gospodar fără pereche: Te iubesc! Și eu te iubesc!

Miercuri, 8 aprilie,  de la 20:30, avem parte de o declarație de dragoste emoționantă. În jacuzzi, Alexandra îi va spune lui Călin că-l iubește, iar fermierul o să-i răspundă imediat: „Și eu te iubesc!”. 

„A fost un moment foarte drăguț, mai ales că era și Stone acolo, lângă noi”, a mai spus Călin. Nu doar porcul mistreț al fermierului a fost martor declarațiilor celor doi, ci și.. Ioana. Ce se va întâmpla în gospodăria lor, aflăm într-o nouă ediție Gospodar fără pereche.

Romantismul îi va ocoli, însă, pe Andrei și Radu. Amândoi vor fi nevoiți să elimine câte o fată și vor avea parte de multe lacrimi în momentul despărțirii. Dar lui Andrei îi va surâde norocul din nou. O nouă fată intră în concurs pregătită să lupte pentru inima lui. „Fă-te comodă că oricum nu stai mult!”, îi va spune Diana celei care îi va deveni rivală.

Iulia face un gest extrem: „Eu nu accept un asemenea tip de comportament!”

Tensiunea crește în casa lui Cristian și, chiar dacă fermierul încearcă să le împace pe Aura și Iulia, totul este în zadar. În gospodăria lui, cearta este la ordinea zilei, iar Iulia a cedat și și-a făcut bagajele: „Eu nu accept un asemenea tip de comportament!”. Dacă o să-l părăsească pe Cristian, aflăm numai la Gospodar fără pereche.

Cu ce le va surprinde Biagio pe fetele lui, dar și ce decor a ales Vasile pentru sedința foto cu Filotheea, aflăm miercuri, de la 20:30, numai la PRO TV.

Gospodar fără pereche - Hai să facem dragostea rurală!

 

Vezi și: Gospodar Fără Pereche - Sezonul 3, Ediția 8

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni