Aproximativ 2 milioane de romani au ales sa urmareasca Gospodar fara pereche la PRO TV!

Aproximativ 2 milioane de romani au ales sa urmareasca Gospodar fara pereche la PRO TV!

Luni seara, romanii au ales Gospodar fara pereche! Peisajele superbe ale tarii noastre, harnicia si ambitia gospodarilor, dar si tensiunile create in fiecare ferma inainte de eliminari au pozitionat PRO TV lider de audienta pe intreg intervalul de difuzare al reality show-ului prezentat de Anamaria Prodan Reghecampf.

Gospodar fara pereche a condus topul audientelor pe toate categoriile de public: comercial, urban si national! In minutul de aur de la 21:11, aproximativ 2.4 milioane de romani urmareau povestea dintre gospodari si fetele care vor sa le cucereasca inimile. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 ani, PRO TV a obtinut pe intervalul show-ului Gospodar fara pereche 11.4 puncte de rating si 27.0% share, in timp ce televiziunea de pe locul secund a inregistrat 10.7 puncte de rating si 25.4% share.

Pana in acest moment, cativa dintre gospodarii care au pornit la drum hotarati sa isi gaseasca iubirea au avut de facut (sau de acceptat) decizii nu tocmai usoare: 

Dupa ce Flory a decis ca este momentul sa plece acasa, Bogdan Nastase a ramas la stana doar cu Alina. La scurt timp dupa, Maria (cea pe care a eliminat-o la petrecere) i-a facut o surpriza si a venit si ea la stana, asa ca tot doua fete se lupta pentru inima lui Bogdan.

Vasile Nichita a avut si el de luat o decizie grea, iar el a ales sa o elimine pe Sava. Chiar daca a spus ca nu ii pare rau, Sava s-a emotionat si a avut o reactie despre care Mioara a spus ca nu a fost corecta si ca nu a pierdut cu demnitate.

Desi aveau toate premisele pentru a avea o relatie frumoasa, Claudiu Borza si Silvia au decis ca este mai bine pentru amandoi daca raman prieteni.

Dupa ce a eliminat-o pe Ionela si si-a petrecut cateva zile romantice in Delta Dunarii cu Claudia, Ion Cucu a condus-o, ca un adevarat gentelman, acasa, unde i-a pregatit o surpriza emotionanta. Cei doi au stabilit sa pastreze legatura si sa continue sa creeze amintiri impreuna, insa nu in calitate de cuplu.

Saptamana viitoare, telespectatorii vor vedea ce se intampla si in gospodaria lui Florin Zaharia, care a asteptat entuziasmat cele doua fete: Lorena si Luiza.

Gospodar fara pereche – Hai sa facem dragostea... rurala!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni