Aventurile gospodarilor continua. Care sunt strategiile si ce planuri au cu alesele lor

Aventurile gospodarilor continua. Care sunt strategiile si ce planuri au cu alesele lor

Gospodarii au strategii noi pentru a le cuceri pe fete.

Imediat dupa ce au ajuns la fermele gospodarilor, fetele si-au scos toate armele si au inceput sa isi puna in aplicare toate strategiile pentru a-i cunoaste mai bine pe domni. Dar, desi gospodarii incearca sa le acorde atentie in mod egal, discutiile, tensiunile si lacrimi au inceput sa isi faca simtita prezenta.

Alina si Flory au inceput deja sa il ia la rost pe Bogdan, iar tanarul domn incearca sa scape de gura lor, doar ca este prins cu minciuna cand se astepta mai putin. Bogdan se simte atras de ambele, le saruta, dar fetele nu sunt deloc de acord cu strategia lui si ii dau peste nas.

Acasa la Alexandru, Lili si Andreea se cearta din ce in ce mai rau, iar faptul ca tatal lui Alexandru este prin preajma nu mai reprezinta un impediment pentru cele doua fete. Cele doua nu se mai inteleg deloc si fac orice pentru a se discreta una pe cealalta in fata alesului lor.

La Ion Cucu acasa, Ionela a fost in centrul atentiei pentru ca a fost ziua ei. Gospodarul i-a pregatit o petrecere surpriza de ziua sa: cu muzica live, gratar si tort. Claudia a inceput sa simta si ea ca isi doreste astfel de atentii si este un pic geloasa pe situatie.

Mioara si Sava se folosesc de toate armele pentru a ajunge la inima lui Vasile. Sava este cea care il ajuta cel mai mult in casa, cu treburile gospodariei, dar Mioara este mult mai vocala si reuseste sa o faca pe Sava sa planga.

La Marin acasa, Julieta este judecata si pusa la zid de cei din casa. Aceasta se simte nedreptatita, mai ales ca mama lui Marin o prefera pe Marcela, chiar daca nu o spune. Intr-un final Marin este cel care va alege, doar ca in acest moment acesta nu stie care dintre cele doua pretendente ii place mai mult.

Gospodar fara pereche – Hai sa facem dragostea... rurala!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni