VIDEO Cine sunt fetele care visează la iubirea lui Dorin Năcreală

VIDEO Cine sunt fetele care visează la iubirea lui Dorin Năcreală

Geanina și Alexandra au văzut în Dorin un om liniștit, bun și muncitor, alături de care pot duce un trai frumos. Între cele două începe lupta în fermă!

Geanina Stanciu are 34 de ani, este din satul Lunca Frumoasă, din Buzău și nu a fost căsătorită până acum. Ea a lucrat în Italia, al un restaurant, vreme de 14 aniși a revenit în țară cu puțin timp înainte de începerea emisiunii. 

Chiar dacă a trăit multe experiențe de viață, Geanina se consideră o fată simplă, obișnuită cu traiul la țară. „Sunt sociabilă și vorbăreață de obicei. Atunci când cunosc oameni noi, sunt mai timidă, dar mă adaptez repede la situații. Sunt o fire calmă”, se descrie tânăra. Timpul liber și-l petrece cu prietenele cu care iese la cafea, face plimbări în natură sau ascultă muzică.  

Geanina spune că nu a mai avut o relație serioasă de mai bine de trei ani, iar cea mai lungă a fost de doi ani. Și-ar dori alături de ea un bărbat harnic, calm, liniștit și cu bun simț, care să vrea copii și să-i iubească. De ce l-a ales pe Dorin dintre toți gospodarii? „Pentru că este un bărbat liniștit și cu care pare că am ce să vorbesc. Îmi place că nu este așa de pretențios ca ceilalți și nu are atât de multe reguli pentru fete cum au ceilalți gospodari”, explică Geanina. 

Alexandra Ioniță, cea de-a doua pretendentă la inima lui Dorin are 28 de ani și locuiește în Năvodari cu cei doi copii pe care îi are din căsnicia anterioară. Ea nu are un loc de muncă acum, copiii și gospodăria fiind principalele ei preocupări acum. Singura experiență în agricultură este îngrijirea unei grădini de legume a mătușii ei, dar a plecat în ferma gospodarului nostru convinsă că se va descurca în orice împrejurare. 

După o căsnicie eșuată, Alexandra spune că cel mai important pentru ea este ca partenerul de viață să fie respectuos, înțelegător și cumsecade, să tragă cu familia. Frumusețea este prea puțin importantă pentru ea. 

Despre Dorin spune că „este un om diferit față de ce am cunoscut până acum. Este un om căruia îi place să aibă grijă de gospodăria lui, o persoană muncitoare și responsabilă”. La fermă se așteaptă să muncească mult, dar spune că lucrul acesta nu o sperie. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni