VIDEO Cine sunt fetele lui Adrian Boar

VIDEO Cine sunt fetele lui Adrian Boar

Pe Adrian, cel mai mic dintre frații Boar, a pus ochii o singură fată, dar a plecat la fermă cu două domnițe, după ce a reușit să facă o nouă cucerire la petrecerea gospodarilor. 

Elena Udrea are 22 de ani și este din satul Bălcești, județul Dolj, deci traiul la țară nu-i este străin. Tânăra este casnică și are grijă de gospodăria în care locuiește cu tatăl ei. „Sunt o persoană harnică, îmi place munca. Nu mi-ar plăcea să stau degeaba la ferma lui Adrian, sunt o persoană activă”, se descrie Elena. Îi place să asculte muzică, să danseze, dar este o fire destul de retrasă, iar ieșirile cu prietenii și distracțiile nu sunt pe primul plan.

Elena mai spune că își dorește un brbat matur, cu un caracter frumos, cu care să poată întemeia o familie. „Mi-a plăcut la Adi modul lui de a fi, îmi place că este harnic și l-am ales pe el dintre toți gospodarii pentru că am simțit că avem același caracter”, își explică Elena alegerea. 

Adina Hirișcău a pus ochii inițial pe Daniel Barbu, dar s-a reorientat rapid după ce gospodarul ei a decis că nu este potrivită pentru el. Tânăra  a ajuns în ograda lui Adrian Boar după ce gospodarul nostru i-a făcut ochi dulci la petrecere. 

Adina are 24de ani, este din Turda și nu a fost căsătorită până acum. Ea lucrează în distribuție la o firmă de panificație și patiserie. „Sunt o fată credincioasă, fidelă, iubitoare, romantică, muncitoare și gospodină”, se descrie ea. 

Viața la ferma lui Adrian nu va fi o provocare pentru ea, fiindcă locuiește la curte și are experiență în agricultură și în creșterea animalelor. Îi place să gătească și își ajută părinții la treburile gospodărești în afara orelor de lucru. În timpul liber, Adina obișnuiește să iasă cu familia la grătar sau la pescuit.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni