VIDEO Cine sunt fetele lui Alin Bobină: două tinere care nu sunt străine de traiul la țară

VIDEO Cine sunt fetele lui Alin Bobină: două tinere care nu sunt străine de traiul la țară

Alin Bobină, gospodarul din Dănești-Gorj, a ales să plece la fermă cu Laura și Simona, două tinere care nu sunt străine de traiul la țară. 

Laura Rusu are 23 de ani și a terminat școala postliceală de asistenți medicali. Ea locuiește în Rogojeni, județul Galați și este obișnuită cu traiul la țară, cu agricultura și creșterea animalelor. „Aș face de toate la fermă, nu mă dau înapoi de la nimic”, spune ea.

Laura știe să gătească și crede că femeia trebuie să se ocupe de casă și de gospodărie, iar bărbatul de fermă. Îi plac foarte mult câinii, având  trei de talie mare: un ciobănesc  de Asia Centrala,  un ciobănesc caucazian și un Pitbull. Își adoră nepoata, cu care petrece o mare parte din timp. 

Bărbatul ideal pentru Laura ar trebui să fie înalt, brunet, calm, sociabil și amuzant, iar pe toate acestea le-a regăsit în Alin. Ea mărturisește că nu este o fire romantică și nu-i plac momentele siropoase. 

Simona Zaharia are 27 de ani și este din București, dar nici ea nu are nicio reținere în privința traiului la țară, fiindcă a copilărit la sat. Mai mult, ea a terminat o facultate cu profil agronomic și are suficiente cunoștințe cât să se poată adapta ușor la ferma lui Alin. Simona mărturisește că nu știe să gătească, dar este dispusă să învețe. 

În timpul liber, ea iese cu prietenii în parc, la restaurant sau la piscină. Aproape în fiecare weekend, Simona merge în club, iar marea ei pasiune este dansul. 

„Alin îmi place cum vorbește, îmi place cum gândește. Avem aceeași vârstă, pare un tip hotărât și la asta ne potrivim. În același timp, pare adeptul distracției, ceea ce este un lucru foarte bun”, spune Simona. Își mai dorește de la gospodarul ei să fie sincer și înțelegător. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni