VIDEO Cine sunt fetele lui Neluțu Serafincean: una energică, alta liniștită

VIDEO Cine sunt fetele lui Neluțu Serafincean: una energică, alta liniștită

Neluțu Serafincean se declară foarte încântat de cele două pretendente la inima lui, Alexandra și Ramona. El le duce la fermă hotărât să nu o elimine pe niciuna și explică în deja celebrele lui versuri: „Verde-i frunza de frăguțe/Bine-i să ai două mândruțe/Când una e supărată/Te iubește aialaltă!”



Alexandra Timișan are 23 de ani și este din Oradea, dar spune că ar da oricând traiul la oraș pe cel liniștit de la țară. Ea este consultant imobiliar, dar viața la fermă nu-i este deloc străină. Până la 16 ani, a locuit în Valea Jiului împreună cu bunica ei, care creștea capre. Chiar și așa, Alexandra se teme foarte mult de șerpi și de... gâște. Un lucru pe care nu și-ar dori cu niciun chip să-l facă la ferma lui Neluțu ar fi să asiste la sacrificarea unui animal.

Pretendenta la inima gsopodarului nostru nu a mai fost căsătorită, nu are copii, dar își doreșteun băiețel, iar timpul liber și-l petrece cu familia ori citind. Odată ajunsă la ferma lui Neluțu, ea își dorește foarte mult să facă plimbări prin împrejurimi împreună cu el. 

Pe Neluțu l-a plăcut din prima clipă în care a pus ochii pe el și nu a avut niciun dubiu că, dintre toți gospodarii, cu el s-ar potrivi cel mai bine. „Mi-a plăcut pasiunea pe care o pune în ceea ce face și dragostea lui pentru animale. Cred că sunt potrivită pentru el, fiindcă sunt harnică, îmi plac animalele și sunt o fire calmă și înțelegătoare”, se descrie Alexandra. 

Tânăra este foarte energică și vorbăreață, spre deosebire de rivala sa, Ramona Ștefănescu (38 de ani), a cărei fire este liniștită. Ramona este din București și își dorește foarte mult să se căsătorească și să aibă copii, lucruri pe care și Neluțu le are în plan. Ramona a trecut printr-un divorț, dar nu are copii. În timpul liber, ea face sport, ascultă muzică și se plimbă.

Ca și Alexandra, Ramona a locuit la țară în copilărie și în adolescență, așa că este obișnuită cu treburile dintr-o gospodărie. Totuși, există un lucru care îi displace: curățenia la animale. Despre perioada pe care o va petrece la fermă spune că tot ce își dorește este să aibă înțelegere. 

„Neluțu mi-a plăcut fiindcă este calm, loial și harnic. Și eu sunt la fel, așa că mi se pare c ne potrivim”, își justifică Ramona alegerea gospodarului său. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni