Doamnele si domnisoarele au ajuns in sfarsit la casele gospodarilor. De ce surprize au avut parte

Doamnele si domnisoarele au ajuns in sfarsit la casele gospodarilor. De ce surprize au avut parte

Doamnele si domnisoarele alese de Bogdan, Vasile, Alexandru, Marin si Ionut au ajuns in sfarsit in gospodariile acestora, sa vada cu ochii lor ceea ce pana acum au vazut doar la televizor: cum arata viata de zi cu zi a fiecarui gospodar.

Plini de entuziasm, emotie dar si curiozitate, cei cinci le-au intampinat pe alesele lor cum au stiut mai bine si s-au asigurat ca acestea se vor simti ca acasa in timpul petrecut la ferma. In plus, au avut grija sa le implice pe fete in muncile zilnice, pentru a le testa calitatile de gospodine.

Cu toate ca asteptarile lor au fost cu totul altele, fetele s-au conformat si au participat la activitati pe care nu le-au mai facut pana acum, cum ar fi mulsul oilor, batutul fanului sau ingrijirea albinelor.

Bogdan le-a cazat pe Alina si Flory la stana, acolo unde isi petrece o mare parte din timp si le-a invatat sa mulga oile, lucru care nu le-a incantat prea tare. Intre cei trei au avut loc si discutii taioase, legate de sarutul acestuia cu Alina ed la petrecere, dar si despre atentia exagerata pe care Alina crede ca i-o acorda rivalei sale.



Intre pretendentele lui Vasile s-a format o adevarata competitie, in care fiecare dintre ele incearca sa ii demonstreze acestuia ca ea este cea mai potrivita pentru el. Atat Mioara, cat si Sava s-au straduit din rasputeri sa faca fata probelor la care au fost supuse, iar unele dintre ele s-au lasat si cu plansete.

Alexandru a avut deja un moment de intimitate cu una dintre alesele sale, pentru care a pregatit un picnic romantic, dar a primit si reprosuri din partea fetelor, care se lupta pentru atentia lui.

Doamnele alese de Marin au ajuns cu greu in varful de munte unde locuieste acesta, insa s-au acomodat rapid si l-au ajutat la muncile zilnice. Gospodarul a avut parte chiar si de un dans spontan din partea Julietei, care a facut spectacol urcata pe claia de fan.

Ionut le-a facut cunostinta Ionelei si Claudiei cu parintii si s-a straduit sa le ofere toate conditiile, astfel incat sa se simta bine acasa la el. Tanarul le-a rugat pe fete sa il ajute cu fanul, dar a avut grija sa se revanseze apoi cu o baie relaxanta in piscina.



Aventurile gospodarilor continua lunea viitoare, de la 20:30, numai la PRO TV.

Gospodar fara pereche – Hai sa facem dragostea... rurala! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni