Fermierul Alin Bobina cauta la Gospodar fara pereche femeia care sa iubeasca viata la tara

Fermierul Alin Bobina cauta la Gospodar fara pereche femeia care sa iubeasca viata la tara

Alin Bobina are 27 de ani si a ajuns la concluzia ca aceasta e varsta cea mai potrivita sa-si intemeieze o familie. Nu a gasit pana acum femeia care sa-l iubeasca si pe el si viata la tara, dar e convins ca lucrurile se vor indrepta la Gospodar fara pereche.

Se declara un om amabil si extrem de sociabil, dar si o persoana intelegatoare. Defectul lui cel mai mare, pe care nu-l ascunde de nimeni, este incapatanarea. Nu stie daca aceasta trasatura a sa le-a tinut pe fete la distanta pana acum, insa e de parare ca viitoarea lui partenera de viata va trebui sa-i accepte acest mic cusur. Alin Bobina, un fermier in toata regula din satul Barza, judetul Gorj, e decis sa se insoare in urma participarii sale la Gospodar fara pereche.

„Astept din partea viitoarei partenere sa ma sustina in tot ceea ce fac, inclusiv in ferma. Ultima mea relatie a durat opt luni. Ne-am despartit deoarece ei nu-i placea viata la ferma. Iar acest lucru inseamna foarte mult pentru mine”, marturiseste Alin, pe care puteti sa-l urmariti in tot ceea ce face pe pagina sa de Facebook.

Nu stim daca cere mult de la femeia visurilor sale, insa stim ca trebuie sa ofere mai mult pentru a o convinge sa-l insoteasca in tot ce face. Asa ca, domnisoarele care au descoperit ceva ce le place la Alin ar trebui sa stie ca fermierul de la Gospodar fara pereche detine 30 de vaci de rasa (Baltata si Holstein), cinci porci, circa 20 de hectare de pamant si o sumedenie de utilaje agricole folosite la muncile campului. Locuieste impreuna cu mama, tatal si fratele sau mai mic, deoarece ferma lui e una de familie.

Alin incepe muncile inca de dimineata, iar pe timp de vara are cele mai multe sarcini. Mulge vacile, coseste iarba, administreaza ferma si supravegheaza oamenii care lucreaza pentru el. Femeia care il va alege pentru a pasi pe acelasi drum va avea si ea niste indatoriri, cum sunt mulsul vacilor, spalatul hainelor si prepararea mancarii. Pentru a putea face asta, viitoarea lui sotie trebuie sa fie puternica, dar si maleabila, perseverenta si sa-l sprijine in tot ceea ce face. Pe langa aceste calitati, partenera lui de viata ar trebui sa aiba intre 25 si 30 de ani, sa nu aiba copii din alta casnicie, sa fie inalta si, de preferat, bruneta.

Daca toate-s bune si frumoase pana acum si simti ca te incadrezi in standardele lui Alin Bobina, nu ezita sa te inscrii la emisiune. Completeaza acest formular si vino sa-l cunosti pe fermierul nostru! Ar putea iesi ceva frumos.

Alin marturiseste ca pasiunea vietii lui e munca cinstita, dar daca ar fi sa puna pauza activitatii sale, ar calatori in toata lumea. Unul dintre cele mai placute lucruri care se petrec in ferma e atunci cand un vitel sau o vitica vine pe lume. Orice e legat de nastere ii umple inima de bucurie si declara cu mana pe inima ca isi doreste copii. 

Daca vrei sa afli mai multe despre fermierul nostru, afla ca miercuri, 6 iunie 2018, il vei putea vedea in direct la emisiunea La Maruta.

Daca te-a convins ca merita atentia ta, nu ezita sa te inscrii la Gospodar fara pereche! Suna la numarul de telefon 0728.188.511, valabil si pe Whatsapp, sau intra pe gospodarfarapereche.protv.ro si vino sa-l cunosti pe Alin Bobina!

Hai sa facem dragostea rurala!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni