Fetele au pornit catre casele gospodarilor. Cum au reactionat cand au vazut pana unde le-a purtat dragostea

Fetele au pornit catre casele gospodarilor. Cum au reactionat cand au vazut pana unde le-a purtat dragostea

A fost ziua cea mare pentru fiecare Gospodar fara pereche! 

Cei 10 care au pornit in cautarea marii iubiri le-au cunoscut, in sfarsit, pe doamnele si domnisoarele care au venit hotarate sa le cucereasca inimile!

Dupa ce si-au cunoscut pretendentele si au schimbat primele impresii la un pahar de sampanie, gospodarii si alesele lor au avut parte de o surpriza. Anamaria a dat o petrecere de pomina, cu bucate care mai de care mai alese, dar si un concert Loredana, care le-a cantat special celor care viseaza sa-si gaseasca jumatatea. 

Distractia a fost la ea acasa! Gospodarii si pretendentele la inimile lor au iesit imediat la dans si au incins o hora mare. 


Dupa ce s-au distrat ca la carte si au socializat putin, gospodarii si pretendentele lor au trecut la nivelul urmator. Fetele au fost asteptate la fermele si gospodariile baietilor, urmand sa inceapa aventura alaturi de cei pe care isi doresc sa ii cunoasca mai bine. 

Primele care au ajuns la destinatie au fost Alina si Florentina. Fetele au fost dezamagite de peisaj, dar si de faptul ca Bogdan s-a lasat putin asteptat. Cand a ajuns, gospodarul le-a intampinat pe alesele sale cu branza proaspata, rosii, sare si palinca. 




Claudia si Ionela au avut parte de o surpriza placuta din partea lui Ion. Gospodarul le-a intampinat pe fete cu sampanie si le-a condus la el acasa intr-o maniera speciala. 




Marcela si Julieta au avut cale lunga de strabatut pana la casa lui Marin, dar toate eforturile au meritat. Barbatul le-a intampinat la poarta avand-o alaturi pe mama sa. 



Gospodar fara pereche – Hai sa facem dragostea... rurala! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni