Gospodar fără pereche a fost lider de audiență la debutul celui de-al doilea sezon

Gospodar fără pereche a fost lider de audiență la debutul celui de-al doilea sezon

Ieri seară Gospodar fără pereche le-a arătat telespectatorilor cum au reacționat gospodarii la vederea mulțimilor de scrisori pe care le-au primit de la fetele dornice să îi cunoască. 

Anamaria Prodan Reghecampf a călătorit prin toată țara cu geanta plină de surprize pentru cei mai harnici gospodari și le-a dat cele mai bune sfaturi de viață pentru a alege cu inima deschisă dragostea adevărată.  

Gospodar fără pereche a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a obținut la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, 6.7 puncte de rating și 20.3% share, spre deosebire de postul clasat pe locul doi, care a reușit să obțină cu 5.8 puncte de rating și 17.6% share. Aproximativ 1.5 milioane de telespectatori au fost cu ochii Gospodar fără pereche, iar în minutul de aur, de la 21:26, peste 2 milioane de telespectatori au urmărit reacțiile gopodarilor. 

Ajutoarele de nădejde ale Aneimaria, Ion Cucu, Bogdan Năstase și Alexandru Abramiuc s-au descurcat de minune în misiunea lor de pețitori! Ion Cucu a poposit în gospodăria lui Dorin Nacreală, unde a fost întâmpinat cum se cuvine și l-a ajutat pe Dorin cu sfaturi din experiența lui dobândită la emisiune. Alexandru Abramiuc a ajuns în gospodăria lui Neluțu Serafincean și i-a prezentat pe rând toate scrisorile de la fetele ce doresc să îl cunoască. Bogdan Năstase a mers în vizită la Daniel Barbu pentru a-l pune la probe fizice pentru a obține scrisorile mult așteptate. 

Anamaria Prodan i-a vizitat pe Alin Bobină, Sergiu Pop, Mihai Ambruș, Tomiță Stănilă, Dan Dicu și frații Boar. Călătoria ei a fost una plină de surprize plăcute, voie bună, oameni minunați și experiențe de neuitat. Emoțiile gospodarilor la vederea scrisorilor au impresionat-o foarte mult pe Anamaria. 

Săptămâna viitoare, telespectatorii vor vedea cum reacționează gospodarii când sunt puși față în față cu fetele care doresc să îi cunoască! Ce iubiri se înfiripă la prima vedere, cum se distrează gospodarii împreună cu fetele la cea mai tare petrecere dată în cinstea lor, dar și cine sunt invitații supriză, rămâne de văzut luni, numai la PRO TV. 

Hai să facem dragostea rurală!

Gospodar fără pereche poate fi urmărit și pe protvplus.ro


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni