Gospodar fara pereche a fost lider de audienta

Gospodar fara pereche a fost lider de audienta

Ieri seara Gospodar fara pereche le-a facut cunostinta telespectatorilor cu cei 13 barbati care isi doresc sa isi gaseasca femeia potrivita alaturi de care sa isi intemeieze o familie si cu care sa imparta toata bucuriile vietii.

Gospodarii frumoase, peisaje de poveste, linistea pe care o ofera traiul la tara, departe de zgomotul orasului, sunt doar cateva elemente din intregul univers al gospodarilor. Anamaria Prodan Reghecamp a dezbatut cu Ionut Cucu, Alexandru Abramiuc, Bogdan Nastase si Julieta Vescan, fosti protagonisti in sezonul trecut, cum se descurca noii gospodari. 

Gospodar fara pereche a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a obtinut la nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, 7.0 puncte de rating si 23.2% share, spre deosebire de postul clasat pe locul 2, care a reusit sa obtina cu 3.9 puncte de rating si 12.8% share. Aproximativ 1.3 milioane de telespectatori au fost cu ochii Gospodar fara pereche, iar in minutul de aur, de la 22:00, peste 1.8 milioane de telespectatori au urmarit prezentarile gopodarilor. 

Cei 13 gospodari sunt oameni muncitori, care au cladit pe propriile forte fermele, cu sacrificii mari de timp, astfel ei si-au dat seama ca singurul lucru care le lipseste este femeia potrivita!

Primul gospodar prezentat a fost Dorin Nacreala, un cioban unic! Cele mai mari pasiuni ale lui sunt oile si muzica, astfel el le canta oilor in fiecare zi la saxofon si o face foarte bine! Isi doreste o femeie careia sa ii placa viata la tara si sa ii fie alaturi.

Daniel Barbu este un gospodar scolit in agronomie, care isi aduce aportul de businessman in afacerea inceputa de tatal sau. Cel mai important lucru pentru el este sa nu uite de unde a plecat. De la femeia ideala isi doreste sa il iubeasca pentru el, nu pentru situatia financiara. 

Alin Bobina este gospodarul universal cu un simt al umorului foarte bine dezvoltat! El stie sa faca de toate in casa, dar si in munca cu animalele. Imparte sarcinile cu fratele lui mai mic, care ii seamana foarte bine. Alin isi doreste sa gaseasca o femeie careia sa ii ofere totul. 

Sergiu Pop este legumicultor si agricultor, insa pe langa munca pamantului, el canta si la biserica. Este un baiat harnic, muncitor si familist, care isi doreste o femeie alaturi de care sa poata intemeia o familie.  

Sandu Morariu este ciobanasul singurel, vorbaret, modest si harnic. Caii si oile sunt marile lui pasiuni. Sandu este crede ca libertatea pe care o are in coltul lui de natura nu poate fi cumparata cu bani si isi doreste o femeie care sa il ajute sa tina gospodaria si care sa il iubeasca.

Catalin Dragu este cel mai tanar gospodar! La numai 23 de ani el are in gestiune multe solarii pe care le lucreaza impreuna cu familia lui.Este un baiat linistit, care isi doreste sa cunoasca o femeie harnica. 

Nelutu Turic este o fire blanda de ardelean! El este obisnuit sa faca de toate: are grija de casa, face mancare, creste animale si lucreaza pamantul. Nelutu vrea sa gaseasca o femeie buna care sa il ajute cu treburile casnice.

Dan Dicu este haiducul complet care promoveaza istoria locului in care traieste. El are o herghelie de cai faimoasa in zona si se ocupa intens de cresterea lor. Pentru el femeia ideala trebuie sa fie intelegatoare si sa fie dispusa sa accepte traiul la tara. 

Mihai Ambrus a terminat doua facultati si este un gospodar care tine pasul cu tehnologia! El se ocupa cu cresterea vacilor pe care le urmareste pe GPS, iar marea lui pasiune este genetica. El foloseste genetica performanta pentru inseminarea artificiala a vacilor, astfel incat sa obtina o productie mai mare de lapte si crestere musculara. El isi doreste o femeie cu care sa imparta toate roadele muncii sale. 

Fratii Boar, Vasile si Adrian, se completeaza perfect! Unul se ocupa mai mult cu cresterea animalelor, iar celalalt se ocupa cu munca campului. Dupa ce si-au pierdut mama, au ramas doar cu tatal si au fost nevoiti sa se descurce singuri si cu treaba in casa. Ei sunt veseli, glumeti si plini de viata. Cei doi isi doresc sa cunoasca doua femei care sa aiba grija de casa si care sa le fie alaturi. 

Tomita Stanila este barman retras in agricultura pentru ca si-a dat seama ca are prea putin timp. El cultiva legume bio si crede ca singuratatea e trista, iar el este un om vesel. Cel mai mult isi doreste sa isi gaseasca perechea cu adevarat. 

Nelutu Serafincean este un om calm si harnic, care a muncit toata viata pentru a avea o ferma adevarata! El iubeste animalele si este student la facultatea de Zootehnie, iar inainte de asta a fost student la Medicina veterinara. Isi doreste o femeie care sa ii impartaseasca pasiunea. 

De astazi s-au deschis incrierile pentru a-i cunoaste pe gospodarii prezentati! Fetele carora le-a cazut cu tronc unul dintre gospodari se pot inscrie la numarul de telefon 0728.188.511, valabil si pe Whatsapp, sau pe gospodarfarapereche.protv.ro pentru a-l cunoaste si pentru a-si incerca norocul in dragoste!

Hai sa facem dragostea rurala!

Gospodar fara pereche poate fi urmarit si pe protvplus.ro

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni