Gospodar fara pereche debuteaza in aceasta seara cu o surpriza pentru telespectatori. Bucurosi de oaspeti?

Gospodar fara pereche debuteaza in aceasta seara cu o surpriza pentru telespectatori. Bucurosi de oaspeti?

Dragostea isi face din nou cuib la Gospodar fara pereche. In aceasta seara, de la 21:30, Anamaria Prodan Reghecampf va astepta la PRO TV cu o surpriza binemeritata. Nu ratati primul episod al emisiunii si intalnirea cu cei 13 barbati buni la toate care isi cauta iubirea.

Gospodar fara pereche revine la PRO TV in aceasta seara, incepand cu ora 21:30. Primul episod al sezoului 2 va aduce o surpriza de proportii, iar cea care a facut totul posibil este nimeni alta decat Anamaria Prodan Reghecampf. Gazda emisiunii a reusit sa-i aduca impreuna pe cativa dintre protagonistii editiei de anul trecut!



Alexandru Abramiuc, Bogdan Nastase, Ionut Cucu, Vasile Nichita si Julieta Vescan s-au reintalnit la filmarile primei editii din sezonul 2. Cum a decurs intalnirea dintre ei veti vedea diseara in primul episod al emisiunii, dar pana atunci va putem spune ca a fost multa voie buna. Fostii gospodari au depanat amintiri din timpul show-ului si au povestit cum le-a schimbat viata. Dar nu sunt singurii care au intrat in hora cu acest gand.


FOTO: Alexandru Abramiuc a depanat amintiri cu Anamaria Prodan Reghecampf

In aceasta seara, de la ora 21:30, ii veti cunoaste pe gospodarii acestui sezon! Veti afla cum decurge o zi din viata lor, cum ar trebui sa arate femeile la care au visat o viata intreaga si, mai ales, ce pot oferi pentru a le castiga inimile.
Asa ca, daca nu ti-ai gasit inca jumatatea, ai toate motivele sa-i urmaresti pe gospodarii nostri.

Ei sunt pregatiti sa faca orice pentru a ajunge la inima ta. Alege-ti preferatul si inscrie-te in emisiunea care ti-ar putea schimba viata. Pentru inscrieri, click AICI.

Dati sfara-n tara si haideti sa facem dragostea rurala!


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni