Gospodar fara pereche Nunta: Astazi, de la 21:30, urmarim nunta gospodarului Marin cu Marcela

Gospodar fara pereche Nunta: Astazi, de la 21:30, urmarim nunta gospodarului Marin cu Marcela

Si-ar fi imaginat Marin vreodata ca isi va cunoaste jumatatea la Gospodar fara pereche? Cat de emotionati au fost cei doi miri atunci cand au spus DA in fata primarului orasului Orastie, la cununia civila? Care au fost traditiile ardelenesti pe care Marin si Marcela le-au ales pentru ziua nuntii? Ce surprize le-au pregatit ceilalti gospodari mirilor?

Pentru Marin, atat gospodarii fara pereche, cat si petitoarea Anamaria Prodan Reghecampf s-au mobilizat si au pregatit o multime de momente speciale! La nunta care a avut loc la inceputul lui noiembrie in Orastie, marturiile au fost realizate chiar de catre cei care au participat la emisiunea Gospodar fara pereche: Alexandru Abramiuc a pregatit borcane cu miere, Vasile Nichita a pregatit tuica, Bogdan Nastase a adus vinul, dar si multe alte surprize!

Desi nu i-a fost foarte usor sa ajunga de fiecare data in gospodaria din varful dealului din Mada, Anamaria Prodan Reghecampf a simtit chiar de la bun inceput ca Marin va fi norocos si ca-si va gasi jumatatea, a fost linistita atunci cand a vazut ca gospodarului ii sta foarte bine in rolul de tata, iar la nunta a pregatit pentru cei doi insuratei o surpriza de proportii: un foc de artificii impresionant!

Nu a lipsit de la nunta Julieta, care le-a fost alaturi celor doi pe toata durata zilei, a sustinut-o pe mama lui Marin atunci cand aceasta a fost prea emotionata si a dansat minute in sir cu tatal mirelui. In stilul clasic, a fost sufletul petrecerii si nu a stat o clipa in loc, mobilizand toti invitatii la dans si voie buna.

In aceasta seara, de la 21:30, Gospodar fara pereche se incheie cu o editie speciala, nunta lui Marin cu Marcela, aleasa inimii sale.

Gospodar fara pereche – Hai sa facem dragostea... rurala!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni