Gospodar fara pereche Nunta: Astazi, de la 21:30, urmarim nunta gospodarului Marin cu Marcela

11 Decembrie 2017, 10:11


	Gospodar fara pereche Nunta: Astazi, de la 21:30, urmarim nunta gospodarului Marin cu Marcela

Pentru Marin, atat gospodarii fara pereche, cat si petitoarea Anamaria Prodan Reghecampf s-au mobilizat si au pregatit o multime de momente speciale! La nunta care a avut loc la inceputul lui noiembrie in Orastie, marturiile au fost realizate chiar de catre cei care au participat la emisiunea Gospodar fara pereche: Alexandru Abramiuc a pregatit borcane cu miere, Vasile Nichita a pregatit tuica, Bogdan Nastase a adus vinul, dar si multe alte surprize!

Desi nu i-a fost foarte usor sa ajunga de fiecare data in gospodaria din varful dealului din Mada, Anamaria Prodan Reghecampf a simtit chiar de la bun inceput ca Marin va fi norocos si ca-si va gasi jumatatea, a fost linistita atunci cand a vazut ca gospodarului ii sta foarte bine in rolul de tata, iar la nunta a pregatit pentru cei doi insuratei o surpriza de proportii: un foc de artificii impresionant!

Nu a lipsit de la nunta Julieta, care le-a fost alaturi celor doi pe toata durata zilei, a sustinut-o pe mama lui Marin atunci cand aceasta a fost prea emotionata si a dansat minute in sir cu tatal mirelui. In stilul clasic, a fost sufletul petrecerii si nu a stat o clipa in loc, mobilizand toti invitatii la dans si voie buna.In aceasta seara, de la 21:30, Gospodar fara pereche se incheie cu o editie speciala, nunta lui Marin cu Marcela, aleasa inimii sale.

Gospodar fara pereche – Hai sa facem dragostea... rurala!
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO

Relationate