Gospodar fără pereche și Pe bune?! au fost aseară show-urile preferate ale telespectatorilor!

Gospodar fără pereche și Pe bune?! au fost aseară show-urile preferate ale telespectatorilor!

Luni seară au continuat eliminările la Gospodar fără pereche! Telespectatorii au urmărit discuțiile dintre gospodari și pretendentele lor, dar și părerile mamelor acestora referitoare la posibilele nurori. În final, băieții au decis alături de care dintre fete vor să rămână până la următoarea eliminare.

Gospodar fără pereche a fost luni seară lider de audiență pe toate categoriile de public și a obținut la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, 9.0 puncte de rating și 25% share, spre deosebire de postul clasat pe locul doi, care a obținut 4.7 puncte de rating și 13.1% share. La nivel național, peste 1.7 milioane de telespectatori au urmărit aseară Gospodar fără pereche, iar în minutul de aur, de la 20:54, peste 2.1 milioane de români au văzut aventurile gopodarilor. 

Lunea viitoare, de la 20:30, lupta pentru inimile gospodarilor crește simțitor, iar fetele apelează la toate trucurile pentru a le rămâne alături până la final.

Quiz show-ul Pe bune?! a adus luni distracția în casele românilor

Aseară, Alina Eremia a făcut echipă cu Natanticu, iar Speak a luptat alături de Costi Diță în cel mai trăsnit quiz show, prezentat de Andi Moisescu. A fost o ediție Pe bune?! plină de distracție, energie, întrebări inedite și răspunsuri surprinzătoare.

Ediția Pe bune?! de aseară a fost lider de audiență și a înregistrat 5.1 puncte de rating și 19.4% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, spre deosebire de postul de televiziune clasat pe locul secund, care a obţinut 4.1 puncte de rating și 15.7% share. 

Miercuri, de la 22:30, Pe bune?! revine cu o nouă ediție și cu două invitate pregătite de competiție, Ana Morodan și Ileana Badiu!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni