Interviu cu Claudiu Borza. Cum arata o zi din viata gospodarului si ce meserie i-ar placea sa aiba

Interviu cu Claudiu Borza. Cum arata o zi din viata gospodarului si ce meserie i-ar placea sa aiba

Pentru ca am vrut sa aflam mai multe despre el, l-am rugat pe gospodarul Clauziu Borza sa ne raspunda la cateva intrebari. Care este mancarea lui preferata, cu ce activitate isi incepe ziua, dar si ce meserie si-ar dori sa aiba, aflati in cele ce urmeaza.

Cum arata o zi normala din viata ta? 

O zi normala din viata mea arata cam asa: ma trezesc la ora 7:00, leg cainii, dau drumul la gaini, le dau graunte, dau drumul la porci, le dau graunte, iau micul dejun, mulg vacile, alaptez viteii, duc vacile la pasune, dau de mancare la porci, dupa care merg la camp la carat fan, la cules de cucuruz. Pranzul se ia la camp, dupa care se continua cu munca pana seara, cand se repeta ctivitatiile de dimineata, adica: dat la porci, adus vacile acasa, mulsul vaciilor, alaptatul viteilor, inchis gainile, porci si dat drumul la caini, stins becul si la somn.  

La ce ora te trezesti dimineata?

Iarna ma trezesc la ora 07:00, iar vara la 06:00.

Care este primul lucru pe care il faci dupa ce te trezesti?

Primul lucru care il fac dupa ce ma trezesc este spalatul pe fata si pe dinti, si legatul cainilor.

Ce mananci dimineata?

Dimineata mananc omleta cu salam de casa si slanina, unt de casa, branza, paine de casa si servesc cafeaua.   

La ce ora incepi sa muncesti si care este prima activitate pe care o faci?
Incep sa muncesc de la ora 7:30, cu mulsul vacilor si alaptatul viteilor.

Ce mananci la pranz?

La pranz mananc la camp (paine, slanina, oua fierte, branza, salam de casa, rosii, ardei) sau acasa o ciorba calda sau o tocanita cu carne sau o friptura.

Pana la cat muncesti in fiecare zi?

Muncesc in fiecare zi de dimineata pana seara (zi-lumina), de la ora 07:30 pana la ora 21:00 sau 22:00.      

Ce inseamna munca ta zilnica? Care sunt activitatile zilnice?

Munca mea zilnica inseamna traiul si necesarul de zi cu zi al animalelor si traiul si necesarul peste iarna.  

La ce ora ajungi acasa si ce mananci la cina?

Ajung acasa la ora 19:00 sau 20:00 si la cina mananc o ciorba sau o tocanita sau un ghiveci sau o mamaliga cu branza sau o papa de pui cu mamaliga sau spaghete.         

Ce faci dupa cina? La ce ora te culci in fiecare zi? 

Dupa cina dau drumul la caini, ma duc la baie, ma spal, ma uit la televizor, imi deschid laptopul si reteaua de socializare si ma culc pe la ora 23:00 sau 00:00.     
   

Ce ai visat azi noapte?

Azi noapte am visat  ca eram la Gospodar fara pereche si Anamaria Prodan voia sa ma insoare cu niste fete pe care nu le cunosteam si mai erau si urate si prost imbracate, dar eu nu voiam si pace buna. La un moment dat, am reusit sa-i spun ca daca la altii nu le-au trebuit fetele astea, mie de ce sa-mi trebuiasca si ca daca altii nu le-au vrut eu de ce sa le iau si atunci sa imi aleg eu ce vreau si de unde vreau numa’ sa ma insor odata. Si cand m-am trezit era dimineata, dar va spun serios ca asa am visat azi noapte din ce imi amintesc si eram confuz cu visul asta dar m-am bucurat ca in realitate nu era ca in vis.

Ce activitati preferi sa faci in weekend?

In weekend prefer sa merg la Vanatoare (singur sau cu ortacii), sa ma plimb sau sa merg in oras sau in vizita la cineva (prieteni sau rude).    
 


Care este sarbatoarea ta preferata si de ce?

Sarbatoarea mea preferata este Craciunul, deoarece are un farmec aparte si o gramada de datini si obiceiuri si tine 3 zile.        

Ce iti place sa faci de ziua ta? Care este cel mai frumos cadou pe care l-ai primit de ziua ta? Sau ce visezi sa primesti de ziua ta?

De ziua mea imi place sa stau acasa si sa ma relaxez, sa astept mesaje si telefoane de la rude, prieteni, cunoscuti, astept eventualele surprize si musafiri. Cel mai frumos cadou pe care l-am primit de ziua mea a fost o arma de vanatoare. De ziua mea, visez sa primesc o vacanta cu iubita in Dubai,ca am auzit si vazut ca-i fain acolo.
 

Daca ai avea alta meserie, ce meserie ti-ar placea sa ai? De ce?

Daca as avea alta meserie, mi-ar placea sa fiu actor sau comediant deoarece imi place sa inveselesc lumea si sa fac show si spectacol.                   

Daca ar trebui sa alegi intre gospodaria ta si un apartament luxos in capitala, ce ai alege? De ce?

Daca ar trebui sa aleg intre gospodaria mea si un apartament luxos in capitala, as alege gospodaria mea. Deoarece este in mijlocul naturii si nu intr-un oras cam aglomerat si totul pe repede inainte, aici nu depindem de utilitati, avem spatii verzi nu asfalt, aerul curat si tare si e totul BIO. 

Pentru ce spui tu „Romania, jos palaria!”?

Eu spun "omania, Jos Palaria! pentru: respect, sinceritate, fapte bune, persoane care stiu sa faca lucrurile sa mearga asa cum trebuie in tara asta. Si, nu in ultimul rand,  jos palaria pentru FEMEI. 

 
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni