• Emisiuni
  • Gospodar fara Pereche
  • Julieta, detalii despre experienta traita in varful dealului, fara semnal la telefon.Ce a declarat pretendenta lui Marin

Julieta, detalii despre experienta traita in varful dealului, fara semnal la telefon.Ce a declarat pretendenta lui Marin

Julieta, detalii despre experienta traita in varful dealului, fara semnal la telefon.Ce a declarat pretendenta lui Marin

Am vrut sa aflam de la Julieta cum este pentru ea viata la alaturi de Marin, dar si cum s-a inteles cu celelalte doua pretendente ale ciobanului, asa ca am rugat-o sa ne raspunda la mai multe intrebari.

- Ce poti spune despre Marin? Ce fel de om e, ce fel de barbat e?

- Marin are suflet bun, tine la familie, la gospodarie, e harnic, dedicat animalutelor, si nu in ultimul rand, mamos. Daca nu ii iese ceva, uneori e irascibil si face ca trenu „Hu-huu...”.

- Dar despre Marcela, competitia ta? Ce fel de persoana este?

- Marcela e o femeie trecuta prin viata, are un suflet extraordinar, iar faptul ca isi creste singura copiii de atata timp denota ca e o mama responsabila. Apreciez sinceritatea ei, modul de abordare cu cei din jurul ei, stie sa fie maleabila, sa lase de la ea numai ca sa fie bine, armonie, intelegere in casa, in familie.

- Iti poti imagina viata la Mada, in varful dealului, fara semnal la telefon si televizor? Crezi ca ai rezista acolo?

- In vacante sau weekend-uri, clar da! Dar nu stiu daca-mi pot imagina cum ar fi sa traiesc permanent acolo, fara internet, semnal la telefon, fara agitatia de zi cu zi, ar fi destul de greu sa se adapteze oricine este obisnuit cu agitatia din oras. 

- Daca esti complet sincera, cu cine crezi ca se potriveste Marin cel mai bine? Cu tine sau cu Marcela? De ce?

- Cu toata sinceritatea si as sta sa ma gandesc obiectiv, as spune ca Marin se potriveste cel mai bine cu Marcela. Am observat asta chiar de la prima intrevedere cu ei. In primul rand fizic, pe urma am dedus ca sunt potriviti si ca personalitate. Au firi asemanatoare, amandoi linistiti, maleabili. Marcela s-a adaptat foarte repede acolo, cu treburile casei, cu mama lui Marin, parca era deja la casa ei. Acum, ca vad si la televizor atmosfera generala de acolo, am vazut ca eu sunt mai mult curioasa de nou, de ceea ce sa lucreaza la tara, de viata rurala. Bineinteles, am incercat si sa-l atrag pe Marin, nu spun mai multe, fiti cu ochii pe editiile urmatoare!  

Gospodar fara pereche revine luni, de la 20:30, cu o noua editie si duce mai departe povestile de iubire ale celor mai harnici gospodari.

Gospodar fara pereche – Hai sa facem dragostea... rurala!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni