La Gospodar fara pereche se oficializeaza conflictul dintre domnisoarele care se lupta pentru inima lui Casian

La Gospodar fara pereche se oficializeaza conflictul dintre domnisoarele care se lupta pentru inima lui Casian

Aventurile gospodarilor se apropie cu pasi repezi de final, iar in aceasta seara, de la 20:30, inca unul dintre cei care si-au incercat norocul in dragoste la Gospodar fara pereche va trebui sa faca alegerea cea mare. Vor ramane impreuna Marin si Marcela, Vasile si Mioara, Bogdan si Maria, Liviu si Elena sau vor continua sa-si caute sufletul pereche?

Casian va trece prin momente stanjenitoare atunci cand lupta dintre Andreea si Elena va deveni publica. Gospodarul isi doreste sa le cunoasca mai bine pe cele doua, asa ca le va imbraca in port popular si le va testa talentul la vanzarea legumelor, iar dupa munca le invita la piscina. Acolo, conflictul dintre cele doua va deveni oficial, iar Casian, pentru ca se simte rusinat cele doua fete, va alege varianta sigura: nu va avea nicio reactie atunci cand fetele incep sa se certe. In urma acestor intamplari, va avea de facut o alegere: Andreea sau Elena?

Pentru prima oara in viata lui, Marin este intr-o excursie romantica! Atat gospodarul, cat si Marcela, “viitoarea nevasta” dupa cum spune mama lui, continua sa se cunoasca mai bine si se vor si testa: ii va manca Marin din palma Marcelei? Cum va reactiona ea atunci cand Marin nu se simte bine? Cum va fi intalnirea dintre Marin si cei doi copii ai Marcelei? In aceasta seara, de la 20:30, telespectatorii vor afla cum se va consolida relatia dintre cei doi.

Bogdan, Liviu si Vasile au pregatit si ei momente speciale pentru alesele lor: vor pleca intr-un weekend romantic, se vor relaxa si le vor pregati nenumarate surprize. In aceasta seara, de la 20:30, la Gospodar fara pereche tensiunile ating cote maxime.

Gospodar fara pereche – Hai sa facem dragostea... rurala!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni