Loredana le canta gospodarilor fara pereche luni, de la 20:30

Loredana le canta gospodarilor fara pereche luni, de la 20:30

Luni, 18 septembrie, este ziua cea mare pentru fiecare Gospodar fara pereche! Cei 10 care au pornit in cautarea marii iubiri le vor cunoaste, in sfarsit, pe doamnele si domnisoarele care au venit hotarate sa le cucereasca inimile!

Anamaria Prodan Reghecampf a pregatit o multime de momente speciale pentru marea petrecere, unde vom putea urmari flirturi nevinovate si pasiuni neasteptate. In editia Gospodar fara pereche de luni, de la 20:30, cei 10 gospodari vor fi fata in fata cu fetele care le-au scris, le vor cunoaste pe cele care se viseaza alaturi de ei, vor vorbi cu fiecare in parte si vor fi nevoiti sa faca prima alegere: cu care dintre ele pleaca acasa, sa le testeze abilitatile de gospodine?

Si, cum prima intalnire dintre gospodari si fete nu putea fi banala, Anamaria a dat o petrecere de pomina, cu bucate care mai de care mai alese, dar a pregatit si o surpriza de zile mari: un concert Loredana, care le-a cantat special celor care viseaza sa-si gaseasca jumatatea. Gospodarii si pretendentele la inimile lor au iesit imediat la dans si au incins o hora mare.

O echipa de 200 de oameni a fost implicata in productia editiei Gospodar fara pereche de luni

Luni, de la 20:30, gospodarii le vor cunoaste pe fetele care vor sa-i cucereasca! Pentru ca prima zi pe care Alexandru, Bogdan, Casian, Claudiu, Florin, Ion, Liviu, Marin, Stefan si Vasile si-au petrecut-o cu doamnele si domnisoarele sa fie cu adevarat speciala, o echipa de nu mai putin de 200 de oameni a fost implicata in productia editiei care va fi difuzata pe 18 septembrie.

Fiecare moment, discutie, reactie, privire ghidusa, flirt si neintelegere au fost filmate cu 20 de camere, iar sunetul pentru fiecare gospodar si femeie a fost captat cu nu mai putin de 45 de lavaliere. Astfel incat coordonarea dintre membrii echipei sa fie cat mai buna, au fost folosite 34 de statii, prin intermediul carora operatorii camerelor si membrii echipei de productie se coordonau. Filmarile pentru editia de luni au avut loc intr-un spatiu de 20.000 de metri patrati, iar echipa a amenajat 15 spatii speciale pentru interviuri, in care sa vorbeasca atat cu gospodarii, cat si cu doamnele si domnisoarele interesate de ei.

Avand in vedere ca surpriza serii, concertul Loredanei, a avut loc pe inserat, pentru aceasta filmare a fost folosit un balon special de lumina, care este folosit, de obicei, in productia de filme.

Gospodar fara pereche – Hai sa facem dragostea... rurala!

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni