Noul sezon Gospodar fără pereche începe pe 10 septembrie

Noul sezon Gospodar fără pereche începe pe 10 septembrie

Luni, pe 10 septembrie, de la ora 20:00, telespectatorii vor vedea cum au reacționat gospodarii când Anamaria Prodan Reghecampf le-a trecut pragurile cu geanta plină de surprize!

Anamaria a străbătut țara în lung și-n lat pentru a le livra personal scrisorile mult așteptate de la fetele care își doresc să îi cunoască, iar emoțiile gospodarilor au fost copleșitoare!

Mă simt foarte norocoasă să fac parte din acest proiect pentru că am șansa să văd minunățiile din țara noastră și să cunosc oameni deosebiți! Fiecare gospodărie pe care am vizitat-o are ceva aparte, iar gospodarii din acest sezon sunt absolut savuroși. Au reușit să mă uimească cu emoțiile lor, am râs mult și ne-am distrat pe cinste! Iar pentru că munca de pețitoare nu e ușoară, mi-am chemat și câteva ajutoare de nădejde care să mă ajute cu livrarea scrisorilor! Abia aștept să vedeți și voi cum am petrecut și cât de mult ne-am distrat!, a declarat Anamaria Prodan Reghecampf.

Sergiu Pop, Alin Bobină, Dan Dicu, Daniel Barbu, Dorin Nacreală, Mihai Ambruș, Tomiță Stănilă, Neluțu Serafincean, Vasile și Adrian Boar sunt gospodarii care așteaptă să întâlnească fetele înscrise pentru ei la emisiune. Cu toții sunt oameni harnici, muncitori și pasionați de ceea ce fac. Cel mai mult își doresc să își găsească jumătatea pentru a se așeza la casa lor și a împărtăși cu cineva roadele muncii lor.

Poveștile gospodarilor pot fi revăzute pe larg, duminică, de la 14:45, iar luni, de la ora 20:00, telespectatorii vor vedea cum au reacționat gospodarii când au citit scrisorile, ce surprize i-au pregătit aceștia Aneimaria, dar și cum s-au distrat împreună!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni