Pe 24 mai Anamaria Prodan Reghecampf le arata telespectatorilor noii concurenti Gospodar fara pereche

Pe 24 mai Anamaria Prodan Reghecampf le arata telespectatorilor noii concurenti Gospodar fara pereche

Anamaria Prodan Reghecampf va prezenta pe rand cei 13 gospodari cu pasiunile, dorintele, familiile, gospodariile si obiceiurile lor.

Noul sezon Gospodar fara pereche debuteaza pe 24 mai, de la ora 21:30, la PRO TV cu un prim episod in care telespectatorii ii vor cunoaste pe fermierii dornici de a-si face un rost in viata alaturi de sufletul pereche! 

Fiecare gospodar va avea parte de un portret complet prin care cei de acasa sa ii cunoasca cat mai bine, sa vada cum traiesc, care sunt principalele lor activitati zilnice, dar si cum isi doresc ei sa fie femeia alaturi de care sa isi petreaca viata. Astfel, cele de acasa interesate de gospodarii prezentati se pot inscrie dupa ce si-au facut deja o parere despre cine ar fi cel mai potrivit pentru ele. 

In urma acestui prim episod urmeaza o perioada de cateva luni in care are loc selectia persoanelor interesate de acestia, apoi show-ul continua cu etapele in care fermierii aleg cele mai potrivite posibile perechi si evolutia relatiilor dintre ei. 

Astfel, in prima editie a show-ului Gospodar fara pereche, difuzata joi, 24 mai, la 21:30 la PRO TV, telespectatorii vor vedea cine sunt fermierii, cum arata gospodaria fiecaruia, care sunt visurile lor si cum isi doresc sa fie femeia ideala, alaturi de care sa intemeieze o familie. 

Daca esti un gospodar in cautarea sufletului pereche si nu ai apucat sa te inscrii, mai ai timp sa o faci pana pe 17 mai la numarul de telefon 0728.188.511 sau pe gospodarfarapereche.protv.ro pentru a-ti gasi jumatatea.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni