Prima editie Gospodar fara pereche, lider absolut de audienta pe toate categoriile de public

12 Septembrie 2017, 12:27

Gospodar fara pereche a condus topul audientelor pe toate categoriile de public: comercial, urban si national! In minutul de aur, de la 20:58, peste 2.7 milioane de romani urmareau reactiile gospodarilor in momentul citirii scrisorilor. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 ani, PRO TV a obtinut pe intervalul show-ului Gospodar fara pereche 10.3 puncte de rating si 29.0% share, spre deosebire de televiziunea clasata pe locul al doilea, cu 8.4 puncte de rating si 23.7% share.

In editia de ieri seara, Anamaria a avut de strabatut tara in lung si-n lat. A ajuns la fiecare gospodar cu scrisorile si mesajele fetelor, iar asta nu a fost intotdeauna la fel de usor pe cat pare. A urcat dealuri, a cautat pe campuri, a infruntat ploaia, furtuna…cam tot ceea ce poate intra in definitia unei aventuri.

Pregatiti-va pentru Marea Intalnire! Gospodar fara pereche, luni de la 20:30 la Pro TV 

“Ce pot sa va spun este ca nebunia de-abia de acum incepe! In editia urmatoare, dupa ce gospodarii mei le vor cunoaste pe fete, se va lasa cu dansuri, pupaturi, primele neintelegeri si priviri circumspecte, dar si momentul mult asteptat, in care baietii vor alege care sunt cele pe care vor sa le cunoasca mai bine. Pe cuvant de petitoare, se lasa cu hora!”, a spus Anamaria Prodan Reghecampf, prezentatoare Gospodar fara pereche.

Gospodar fara pereche – Hai sa facem dragostea... rurala!Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO