Primele eliminari la Gospodar fara pereche. ASTAZI, de la 20:30, la PRO TV

Primele eliminari la Gospodar fara pereche. ASTAZI, de la 20:30, la PRO TV

In niciuna dintre gospodariile fermierilor care au pornit in cautarea jumatatii nu este totul roz, asa ca meniul este complet: certuri mocnite, cu tact, razboaie in adevaratul sens al cuvantului intre fete, dar si aliante impotriva gospodarilor! 

Luni, de la 20:30, va avea loc prima eliminare. Ion Cucu, gospodarul fara pereche din judetul Buzau, va avea de facut o alegere foarte grea: va renunta la Ionela sau la Claudia? 

Bogdan Nastase se lupta, in continuare, cu problemele pe care le are cu Alina si Flory. Vizita nasului lui Bogdan il face pe acesta sa le vorbeasca sincer: „Ele imi spun ca nu stiu cum sa ma comport cu o fata, problema e ca nu prea am avut cine stie ce relatii! Pana la urma, sunt cioban. Aici am crescut, printre munti, printre dealuri, de unde sa stiu asta. Nu am experienta voastra, mi-a fost rusine sa spun asta pana acum.”. In editia de luni, una dintre cele doua fete ii va spune lui Bogdan ca este momentul sa plece, pentru ca simte ca nu s-a integrat si ca nu il cunoaste deloc pe el.

In Cihei, judetul Bihor, Vasile Nichita are parte de o surpriza la care nu se astepta niciodata! Sava crede ca Mioara pare ca are mai multa atentie de la gospodar, asa ca va renunta la haine atunci cand ies la munca pe camp.

Alexandru Abramiuc incearca sa gaseasca o solutie prin care cele doua fete, Andreea si Lili, sa gaseasca o punte de legatura intre ele si sa nu se mai certe non-stop. Insa competitia dintre ele este din ce in ce mai acerba si vor trece la urmatorul nivel: daca una se imbraca elegant, se imbraca si cealalta!

In varful dealului, la Marin Cazan, se pare ca se infiripa o poveste de dragoste intre gospodar si Marcela, iar Julieta observa imediat absenta celor doi. La ceas de seara, Marin si Marcela pleaca in excursie la stana, iar in dimineata urmatoare Julieta va incerca sa o descoasa pe Marcela, sa-i povesteasca de ce erau asa fericiti cand s-au intors.

Luni, la 20:30, o noua editie Gospodar fara pereche duce mai departe povestile fermierilor pe care Anamaria Prodan Reghecampf i-a petit.

Gospodar fara pereche – Hai sa facem dragostea... rurala!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni