• PRO TV
  • Primele eliminari, momente incendiare si discutii in contradictoriu la Gospodar fara Pereche

Primele eliminari, momente incendiare si discutii in contradictoriu la Gospodar fara Pereche

Primele eliminari, momente incendiare si discutii in contradictoriu la Gospodar fara Pereche

Pentru ca fetele sunt din ce in ce mai aproape de inimile gospodarilor, iar lupta este stransa, acestea apeleaza la toate armele pentru a le intra in gratii barbatilor.

Lupta pentru inimile gospodarilor devine din ce in ce mai stransa, iar fetele fac tot ce le sta in putinta pentru a le intra in gratii barbatilor. Ultima editie a emisiunii a fost plina de momente tensionate, strategii si discutii in contradictoriu, insa fetele au avut grija sa arate ca stiu sa fie si feminine.

Gospodarul Ion Cucu a fost primul care a trebuit sa trimita una dintre fete acasa, iar decizia lui a luat-o prin surprindere pe Ionela, care spera ca ea sa fie cea care ramane alaturi de el.

La stana lui Bogdan Nastase discutiile in contradictoriu dintre gospodar si fete au facut-o pe Flori sa ia decizia de a pleca acasa, iar Alina si Bogdan au avut parte de o intalnire romantica.

In Cihei, la gospodaria lui Vasile Nichita, satula ca barbatul sa ii dea mai multa atentie rivalei sale, Sava a hotarat sa isi arate latura feminina: a renuntat la haine in incercarea de a-l impresiona pe gospodar.

In varf de munte, acasa la Marin Cazan, intre el si Marcela pare sa se lege o idila. Au plecat impreuna la ceas de seara, insa Julieta a remarcat lipsa lor si a incercat sa afle toate detaliile despre escapada.

In ceea ce il priveste pe Liviu Lionte, aventura lui abia incepe! Dupa ce le-a cazat pe fete in camere separate, barbatul a avut grija sa le arate cum merg treburile la el in gospodarie si a inceput deja sa le supuna unor teste.

Discutiile in contradictoriu dintre fetele lui Alexandru Abramiuc continua, insa Lili si Andreea au avut timp si de timp relaxare: i-au spalat masina lui Alexandru si au facut show sexy!

Luni, la 20:30, o noua editie Gospodar fara pereche duce mai departe povestile fermierilor pe care Anamaria Prodan Reghecampf i-a petit.

Gospodar fara pereche – Hai sa facem dragostea... rurala!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni