Primele scântei încep să iasă luni, la Gospodar fără pereche!

Primele scântei încep să iasă luni, la Gospodar fără pereche!

Aventurile gospodarilor trec la următorul nivel! Luni, de la ora 20:30, telespectatorii vor vedea cum decurg vizitele fetelor în gospodăriile fermierilor. Potențialele gospodine au parte de un test destul de greu: mutarea la țară pentru o perioadă de timp, ducerea la bun sfârșit a sarcinilor din gospodărie, dar și adaptarea la traiul împreună cu rivalele lor la inima gospodarului dorit! 

Alin Bobină, Dan Dicu, Dorin Nacreală și frații Boar sunt adevărați gentlemani. Ei vor avea grijă ca fetele alese să le treacă pragul și să petreacă câteva zile în casele lor vor avea parte de amintiri de neuitat. Dacă Alin și Dorin au câte două fete, Dan, Vasile și Adrian au parte de multă agitație în casă, iar fiecare gest pe care îl fac nu trece neobservat. 

Primele scântei se vor aprinde în casa lui Dan Dicu, unde Mihaela, Rodica și Elena încearcă să îl impresioneze prin toate mijloacele! Dacă Mihaela este cea mai tăcută, Elena nu ratează nicio ocazie de a o sabota pe Rodica. Ele nu s-au plăcut de când s-au cunoscut! Au fost ca doi magneți care se resping!, a declarat Dan. 

Frații Boar au pregătit o serie de activități inedite pentru fetele lor! Adrian le va învăța pe Adina și Elena să conducă tractorul lui mult iubit, iar Vasile le va duce pe fete într-o expediție de off-road până sus la fermă, unde vor face baie oilor și vor da de mâncare la porci. Nici Vasile nu va fi scutit de drame, iar lacrimile vor curge șiroaie pe obrajii uneia dintre fete. 

În gospodăria lui Alin și a lui Dorin va domni pacea, cel puțin pentru moment! Fetele își vor da interesul să se acomodeze, să muncească și să îi mulțumească pe cei doi gospodari, însă vor primi și pedepse pentru glumele nesărate. 

Ce sfaturi va primi Dorin de la Marin, gospodarul care s-a însurat în sezonul trecut, la cine va ajunge Anamaria prima dată, cum reacționează gospodarii în fața dramelor, dar și ce motive de ceartă au potențialele gospodine, rămâne de văzut luni, numai la PRO TV. 

Hai să facem dragostea rurală!

Gospodar fără pereche poate fi urmărit și pe protvplus.ro


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni