PRO TV da startul inscrierilor pentru un nou sezon Gospodar fara pereche

PRO TV da startul inscrierilor pentru un nou sezon Gospodar fara pereche

Reality show-ul Gospodar fara pereche se pregateste de un nou sezon savuros! PRO TV da startul inscrierilor pentru gospodarii dornici de insuratoare, care nu au avut timp sa isi gaseasca marea dragoste pana acum, fiind mult prea ocupati cu agricultura sau ingrijirea animalelor. Carismatica Anamaria Prodan Reghecampf abia asteapta sa faca cunostinta cu noua recolta de gospodari si sa le gaseasca perechea potrivita!

Inscrierile sunt in toi, asa ca, daca esti un gospodar in cautarea sufletului pereche sau cunosti un fermier holtei, suna la numarul de telefon 0728.188.511 sau intra pe gospodarfarapereche.protv.ro si ai toate sansele sa  gasesti jumatatea.

Fermierii alesi vor putea sa selecteze dintre femeile moderne, obisnuite cu stilul de viata de la oras, care vin special sa ii cunoasca si sa vada ce presupune viata la tara! Favoritele acestora vor petrece o saptamana in conditiile de viata in care traiesc fermierii zi de zi si vor vedea pe pielea lor cata munca presupune traiul la tara.  

Daca vrei sa cunosti oameni noi, sa iti cladesti amintiri de neuitat si sa vada toata lumea ce gospodar priceput esti in dragoste, daca mintea iti sta doar la semanat si recoltat, hai sa o mutam la insurat! Hai sa facem dragostea rurala, la GOSPODAR FARA PERECHE!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni