Și frumoasă, și deșteaptă! Filotheea de la Gospodar fără pereche, superbă la absolvirea Facultății

Și frumoasă, și deșteaptă! Filotheea de la Gospodar fără pereche, superbă la absolvirea Facultății

Povestea de dragoste dintre gospodarul Vasile Grusea și Filotheea Sima a sensibilizat pe multe dintre fanele emisiunii de la Pro TV. Filotheea l-a lăsat pe Vasile cu ochii în lacrimi la finalul sezonului 3, iar după o scurtă perioadă în care cei doi au fost împreună, au ales căi separate.

Filotheea Sima a postat de curând imagini de la absolvirea Facultății și a impresionat cu frumusețea ei. Concurenta de la Gospodar fără pereche a purtat o rochie mini, peste care a avut roba de absolvire. 

Deși în emisiune a fost una dintre cele mai cuminți concurente, Filotheea este un pic mai îndrăzneață pe rețelele de socializare. Absolventa de Medicina Veterinara a postat pe Facebook o imagine mai veche în care apare în costum de baie, la malul mării.

La finalul emisiunii Gospodar fără pereche, Vasile, cel pe care Filotheea l-a cucerit, a decis să vorbească despre ce s-a întâmplat cu relația lor.

“Am rămas împreună o perioadă, după ce s-au terminat filmările. Însă, au apărut complicații pe parcurs, probabil și distanța și-a spus cuvântul. Eu mă ocup în continuare de gospodărie, de animale. Sunt foarte fericit aici, la mine.”

Întrebat dacă s-ar mai înscrie la emisiune, Vasile a declarat că este o experiență pe care ar repeta-o. “Acum cred că s-ar înscrie mai multe fete, după ce m-au cunoscut. Eu nu am renunțat. Îmi caut, încă, sufletul-pereche.”

Vasile a mai spus că această experiență i-a adus aprecierea oamenilor : „A fost totul real, nimic regizat. Noi am fost naturali, iar telespectatorii au apreciat lucrul acesta. Așa că da, într-un fel mă așteptam să fim apreciați, pentru că am fost autentici."

Sursa foto: FACEBOOK


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni