Supararile si dezamagirile lui Bogdan. Gospodarul nu reuseste sa se inteleaga cu fetele lui

Supararile si dezamagirile lui Bogdan. Gospodarul nu reuseste sa se inteleaga cu fetele lui

Bogdan a trait-o pe pielea lui. E greu sa le fie pe plac celor doua pretendente, Alina si Flori.

Dupa ce gospodarul le-a testat aptitudinile de gospodine, Alina si Flori au decis sa faca front comun si sa isi simplifice viata la ferma. 

Satule de munca, cele doua fete au profitat de vremea frumoasa si s-au relaxat, in ciuda rugamintilor lui Bogdan de a da o mana de ajutor la mulsul oilor. 

Dupa multe discutii in contradictoriu, Alina si Flori au reusit sa isi impuna punctul de vedere si au fentat "sesiunea de muls". Din pacate, intreaga scena s-a petrecut de fata cu muncitorii lui Bogdan. Gospodarul s-a declarat deranjat de atitudinea fetelor, dar si de modul in care acestea au reactionat. 

"M-am simtit foarte nasol fata de angajatii mei", a spus Bogdan

Dezamagit de modul in care evolueaza lucrurile, Bogdan a decis sa se destainuie nasului sau, in speranta ca acesta va avea un sfat si o idee prin care situatia ar putea fi remediata. 

"M-au injosit de parca in loc de sef eram angajat", a mai declarat luptatorul. 

Ce sfaturi a primit gospodarul de la nasul sau, dar si ce lucruri il nemultumesc pe Bogdan. VIDEO


La polul opus, Alina si Flori si-au sustinut si ele cauza. Fetele i-au povestit nasului ca Bogdan "este mai dedicat oilor" decat lor. Fiind mai tot timpul ocupat cu treburile in ferma, pretendentele gospodarului au ajuns la concluzia ca nu au pe cine sa cucereasca. 

Tinerele s-au aratat deranjate si de modul in care gospodarul priveste o posibila relatie cu o femeie si au marturisit ca eforturile lor nu sunt apreciate, Bogdan fiind total inaborbadil.

Ramane de vazut cum se va incheia povestea celor trei, dar si cine va avea castig de cauza. Nu rata LUNI, o noua editie Gospodar fara pereche! 

Gospodar fata pereche - LUNI, de la 20:30, la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni