Un nou gospodar intră în hora iubirii, luni, la Gospodar fără pereche

Un nou gospodar intră în hora iubirii, luni, la Gospodar fără pereche

Luni seară, de la ora 20:30, o nouă ediție Gospodar fără pereche le aduce telespectatorilor multă voie bună! Numărul gospodăriilor în care fetele muncesc de zor va crește! Sergiu Pop intră în horă și va învăța fetele să joace după regulile casei sale. Nu vor lipsi dramele, primele sărutări pasionale și primele senzații de fluturi în stomac!

Fetele lui Adrian Boar au simțul umorului foarte dezvoltat, iar asta îl face pe Adrian să flirteze cu o nouă fată! Fratele său, Vasile, are parte de un tratament regesc, dar și de un sărut pasional. La Alin Bobină în gospodărie, Simona și Laura sunt puse la treabă serioasă, iar mersul la sală va fi înlocuit de alergarea după cocoș. 

Dan Dicu încearcă să își găsească liniștea departe de certurile din gospodărie și are parte de un moment special alături de una dintre fete. Dorin Nacreală nu prea reușește să facă treabă cu Alexandra și Geanina pentru că cele două se eschivează cu orice ocazie. 

Sergiu Pop va ajunge acasă cu Angelica, Samira și Georgiana și le va pune la cules de ardei în solarii. Cele trei fete sunt determinate să facă o treabă bună, dar și să îl cucerească pe Sergiu. 

Cum se vor descurca potențialele gospodine cu sarcinile date, ce declarații îi va face Sergiu unei dintre fete, dar și ce dezvăluiri uimitoare va obține Anamaria Prodan Reghecampf de la un cuplu de concurenții din sezonul trecut, rămâne de văzut numai la PRO TV. 

Hai să facem dragostea rurală!

Gospodar fără pereche poate fi urmărit și pe protvplus.ro


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni