„In razboi si dragoste, totul e permis!”, vom afla astazi la Gospodar fara pereche

„In razboi si dragoste, totul e permis!”, vom afla astazi la Gospodar fara pereche

Daca pana acum doamnele si domnisoarele venite sa cucereasca gospodarii fara pereche au fost diplomate si au evitat pe cat se poate orice conflict, in editia de luni, de la 20:30, tensiunile cresc din ce in ce mai tare si se ajunge la adevarate neintelegeri intre ele!

Acasa la Vasile Nichita, Mioara va spune direct ca „in razboi si dragoste, totul e permis”, in timp ce Sava incearca sa obtina de la rivala sa sfaturi pentru a-l cuceri pe gospodar. „N-ai venit aici sa te simti bine in pantaloni, trebuie sa te aranjezi pentru Vasile, sa-ti spun chiar asa, ca la copii?”, continua Mioara catre Sava.

La Marin Cazan, in varf de deal, e o aventura chiar si cumparatul painii. Nu gasesti un magazin sau supermarket la cativa pasi de casa, ci trebuie sa cobori dealul, apoi sa-l urci la loc, incarcat cu sacose si saci de pita. O data pe saptamana, Marin este obisnuit sa faca acest drum, insa atunci cand le cere ajutorul fetelor, totul dureaza de doua ori mai mult!

La stana lui Bogdan Nastase, Alina si Flory nu se cearta intre ele, ci se aliaza impotriva lui! Nemultumirile lor? Nu sunt complimentate, Bogdan nu le-a facut nicio surpriza, nu vorbeste cu ele si... numai oile au parte de atentia gospodarului. Nici faptul ca nasul lui Bogdan vine in vizita nu le domoleste pe fete, care ii spun si lui ca nu sunt multumite de atitudinea celui pe care vor sa-l cucereasca.

Ion Cucu are si el parte de o situatie neplacuta la gospodaria sa. Dupa ce Ionela admite ca s-a indragostit de el, descopera ca Ion o saruta si pe Claudia si este dezamagita de ea, ca nu a fost atenta la ce se intampla in jurul ei. Insa asta nu o face sa fie mai sensibila cu rivala ei, pentru ca atunci cand Claudiei i se face rau, nu este deloc interesata, desi meseria ei este de asistenta medicala.

Apicultorul Alexandru Abramiuc asista, din nou, la o etalare de forte intre cele doua fete, care se cearta aprins pe averea fiecareia. Una are masina, cealalta are si masina si casa, una este mai tanara, iar cealalta se considera mai interesata de munca de apicultor. Alex alege varianta mai sigura: sa nu se bage intre cele doua si sa le lase sa se certe.

Luni, de la 20:30
, o noua editie Gospodar fara pereche aduce in prim plan evolutia povestilor de dragoste din ferme! De asemenea, telespectatorii vor putea vedea si primele reactii de la gospodariile lui Liviu Lionte si Claudiu Borza, care ajung la ei acasa si le cunosc familiile.

Gospodar fara pereche – Hai sa facem dragostea... rurala!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni