• PRO TV
  • Anamaria Prodan Reghecampf da startul primei editii Gospodar fara pereche in aceasta seara!

Anamaria Prodan Reghecampf da startul primei editii Gospodar fara pereche in aceasta seara!

Anamaria Prodan Reghecampf da startul primei editii Gospodar fara pereche in aceasta seara!

In aceasta seara, de la 21:30, Anamaria Prodan Reghecampf a pregatit o prima editie Gospodar fara pereche plina de surprize!

Telespectatorii vor avea ocazia sa revada cativa dintre protagonistii sezonului trecut si vor descoperi ce au de spus despre noii gospodari prin prisma experientei lor la acest show! Telespectatorii ii vor cunoaste pe noii gospodari, vor vedea cum traiesc, cu ce se ocupa si ce viziuni au asupra vietii. 

Alexandru Abramiuc, Ionut Cucu, Bogdan Nastase si Julieta Vescan se vor intalni cu Anamaria intr-un peisaj de poveste! Ei vor depana amintiri din timpul show-ului si vor marturisi cum li s-a schimbat viata! “Stiti de ce v-am chemat eu aici? Pentru ca nu mai puteam fara voi!”, a declarat Anamaria. Intalnirea lor este una savuroasa, plina de umor si sfaturi bune pentru viitorii gospodari. 

Cei 13 gospodari isi vor deschide portile, vor prezenta domeniul lor de activitate si vor vorbi cu sinceritate despre viata sentimentala, dorinte, planuri de viitor si asteptarile de la aleasa inimii lor! Fetele care sunt in cautarea sufletului pereche vor avea ce vedea - baieti numai unul si unul, cu pasiuni si talente surprinzatoare, sinceri, emotionati, entuziasmati, muncitori, care isi doresc sa se aseze la casa lor si sa imparta bucuriile vietii cu cineva care sa ii iubesca. 

De maine se deschid inscrierile pentru a cunoaste gospodarii prezentati! Fetelor carora le-a cazut cu tronc unul dintre gospodari se pot inscrie la numarul de telefon 0728.188.511, valabil si pe Whatsapp, sau pe gospodarfarapereche.protv.ro pentru a-l cunoaste si pentru a-si incerca norocul in dragoste!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni