Călin și-a găsit aleasa inimii! Povestea de dragoste abia de acum începe


	Călin și-a găsit aleasa inimii! Povestea de dragoste abia de acum începe
Data: 20 Aprilie 2020

În episodul trecut din Gospodar fără pereche, am văzut săruturi sincere, declarații de dragoste și îmbrățișări de adio. 

După ce și-a ascultat inima, în final, Călin a mărturist că s-a îndrăgostit de Alexandra.

Știm din edițiile anterioare că Alexandra și Călin și-au mărturisit dragostea unul față de celălalt, și nu oricum. Atât Stone, porcul mistreț al gospodarului, cât și Ioana au fost de față. Momentul nu a fost ușor pentru Ioana, dar din acea clipă a fost pregătită pentru ziua eliminării. 

În timp ce Alexandra s-a îndrăgostit de Călin și nu se mai putea opri din zâmbit atunci când vorbea despre el, Ioana a descris experiența ei alături de gospodar cu altfel de emoție: „Pentru mine a fost o provocare. Am căutat dragostea la Călin, dar nu am reușit să o descopăr. E o persoană rece din punctul meu de vedere, nu și-a arătat sensibilitatea și nu înțeleg cum s-a putut întâmpla să se iubească cu Alexandra.”

Reacția Alexandrei, atunci când Călin a declarat în mod oficial că este îndrăgostit de ea, a fost plină de emoție. Aceasta l-a sărutat și i-a mărturisit foarte hotărâtă că îl iubește. „Sunt foarte fericită, acum vreau să începem să ne facem planuri să vedem în ce parte o luăm” a mai mărturisit Alexandra. Gospodarul, ceva mai îndrăzneț, i-a luat-o înainte și s-a gândit deja la toate: „Facem o fetiță, facem o nuntă și gata. Viața este scurtă și trebuie trăită!”

După ce și-au oficializat relația, Călin și Alexandra au stabilit că, pentru început, vor pleca într-un weekend romantic pentru a celebra dragostea.

Gospodarul Călin Hîrlea pare că a reușit să-și găsească aleasa inimii, dar mai avem și alți șase gospodari încă nehotărâți. Cum vor decurge relațiile în celelalte gospodării aflăm miercuri, de la 20:30, numai la PRO TV. 
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO