• PRO TV
  • De 16 ani, PRO CINEMA este alături de tine! Două filme de excepție în seara de Înviere

De 16 ani, PRO CINEMA este alături de tine! Două filme de excepție în seara de Înviere

De 16 ani, PRO CINEMA este alături de tine! Două filme de excepție în seara de Înviere

S-au împlinit 16 ani de când PRO CINEMA este în casele dumneavoastră, atâția ani în care am vizionat și ne-am bucurat împreună de filme de calitate, premiate la Oscar, și am celebrat atât actori cât și regizori cu nume sonore pentru cinematografie. 

Lansat în anul 2004 cu sloganul "Un nou episod în viața ta", PRO CINEMA îndrăznește în fiecare zi să își ducă telespectatorii un pas mai departe. 

Românii se vor bucura de două filme de execepție în seara de Înviere! 

Duminică de la 20:30, filmul Martianul ajunge în casele  telespectatorilor, avându-i în rol principal pe actorii Matt Damon, Jessica Chastain, Kristen Wiig și Jeff Daniels. Filmul a câștigat Premiul Globul de Aur pentru cea mai bună producție (muzical/comedie) la a 73-a ediție a Premiilor Globul de Aur și îl are în centrul acțiunii pe Damon interpretând rolul unui astronaut care din greșeală este considerat mort și lăsat în urmă pe planeta Marte. 

Tot în seara de înviere, începând cu ora 23:15, filmul Sălbăticie regizat de Jean-Marc Vallée intră în casele dumneavoastră cu o poveste impresionantă, un suflet pierdut, o femeie rănită, în rolul căreia Reese Witherspoon reușește să pătrundă de minune, spun criticii de film.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni