Eliminarea a venit cu un val de reproșuri, în gospodăria lui Călin. Care au fost nemulțumirile Adrianei

Eliminarea a venit cu un val de reproșuri, în gospodăria lui Călin. Care au fost nemulțumirile Adrianei

În Gospodar fără pereche, au început să apară eliminările. Deciziile nu sunt ușoare, iar gospodarii și-au ascultat mereu sufletul ca să fie siguri că la finalul emisiunii vor rămâne cu fata potrivită.

În gospodăria lui Călin, eliminarea a atras după sine gelozie și multe reproșuri din partea Adrianei la adresa gospodarului. Deranjat de situație, Călin și-a justificat decizia de a o elimina: „Adriana nu este persoana de care am eu nevoie. Eu am nevoie de armonie.”  La rândul ei, Adriana și-a spus părerea despre experiența din gospodăria lui Călin: „Am pierdut timpul degeaba. Mi se pare că și-a bătut joc de sentimentele mele.”

Reproșurile nu s-au oprit la Adriana, pentru că și celelalte fete au avut ceva de spus. Ioana i-a mărturisit lui Călin că nu s-a putut apropia de el, pentru că l-a simțit rece în preajma ei. Descurajată de atitudinea gospodarului aceasta a spus că: „Mă aștept să fiu eliminată.” 

Alexandra a fost mai încrezătoare în fața eliminării, dar asta nu a împiedicat-o să îi reproșeze lui Călin că a stat mereu cu gura pe ea. Știm din episoadele anterioare că între Alexandra și Adriana au existat mereu înțepături, iar Alexandra nu a ezitat să își spună părerea sinceră față de plecarea Adrianei: „Fără Adriana este perfect. Mă simt liniștită. Mă bucur că a plecat.”

Competiția este din ce în ce mai strânsă pentru fetele din gospodăria lui Călin. Care dintre ele va reuși să se apropie de inima gospodarului, aflăm în următorul episod din Gospodar fără pereche, miercuri, de la ora 20:30, numai la PRO TV.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni