Fetele care vor să le cucerească inimile gospodarilor fără pereche s-au instalat în casele băieților

Fetele care vor să le cucerească inimile gospodarilor fără pereche s-au instalat în casele băieților

Joi seara, de la 21:30, povestea gospodarilor continuă. Geanina Ilieș ne prezintă situația din gospodării și vom vedea cum s-au acomodat fetele și dacă se descurcă cu toate sarcinile. Ce strategii au domnișoarele, cum vor să iasă in evidență și să ajungă la inimile băieților vedem într-o nouă ediție Gospodar fără pereche.

În casa lui Cristian tensiunile persistă. Valerica și Aura sunt cu „armele” pregătite, gata să se atace una pe cealaltă în orice moment: „Mi-a plăcut propunerea lui Cristian de a ne lega la ochi”, va spune Valerica, în timp ce Aurei i s-a părut o idee nepotrivită: „Trebuie să ajungem la un nivel de cunoaștere ca să ne putem permite asemenea joculețe. Nu sunt obișnuită cu asemenea intimități, atât de devreme.” La ce se referă fetele, dar și cum a gestionat iubitorul de lavandă situația, vedem mâine seară.

A avut loc primul sărut fără perdea!

În ferma de struți a lui Radu, fetele au avut parte numai de surprize: au fost protagonistele unui mic concurs, l-au cunoscut pe tatăl gospodarului și... au fost surprinse de gesturile lui Radu. Bărbatul a sărutat-o pasional pe Rose, de față cu celelalte fete și apoi a plecat la întâlnire cu... Iulia. „O pupă pe Rose, pleacă cu Iulia și eu… stau să mănânc bomboane”, va spune Gina, cea de-a treia fată care speră să-l cucerească pe Radu.

Ce se întâmplă acasă la Călin, cum se descurcă Vasile cu Filotheea, dar și ce veste le va da Andrei fetelor lui, aflăm joi, la Gospodar fără pereche.

Gospodar fără pereche - Le-au pus la treabă, s-au și distrat dar de plăcut, aflăm joi de la ora 21:30, la PRO TV!

Posted by Gospodar fara pereche on Sunday, 8 March 2020

Gospodar fără pereche - Hai să facem dragostea rurală!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni