Gospodar fără pereche, lider de audiență pe toate segmentele de public

Gospodar fără pereche, lider de audiență pe toate segmentele de public

Aseară a fost o noapte a contrastelor la Gospodar fără pereche! De la emoțiile unui nou început, săruturi pasionale, atracții, s-a ajuns la multe lacrimi, reproșuri, gelozii și cuvinte răutăcioase. 

Joi seara, reality show-ul a fost lider de audiență pe toate segmentele de public și a înregistrat 6.7 puncte de rating și 21.2% share pe segmentul publicului comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.2 puncte de rating și 13.3% share. 

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste un milion de telespectatori au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 22:06, emisiunea Gospodar fără pereche a adus în faţa televizoarelor peste 1.4 milioane de români.  

Lucrurile au luat o întorsătură la care nu se aștepta nimeni. Andrei s-a ales cu o nouă pretendentă la inima lui, spre disperarea celorlalte fete. În casa lui Cristian, lacrimile au curs încă din primele minute din cauza răutăților dintre fete, iar Biagio a fost pus la zid de Magda și Irina incă din mașină.

La pensiunea lui Călin, gelozia este în floare! Adriana a făcut o baie romantică cu el, în jacuzzi, dar pare că nimic nu o mulțumește. „A încercat să mă sărute, dar nu mă las așa ușor”, povestește Călin. Vasile nu este nevoit să-și împartă atenția, însă nu-i va fi ușor cu Filotheea, care este o femeie hotărâtă, gata să-l pună la punct.

Joia viitoare, de la 21:30, vedem cum se descurcă fetele acasă la gospodari și cum reușesc să le atragă atenția. Geanina vă așteaptă cu noi momente pline de suspans, numai la Gospodar fără pereche.

Gospodar fără pereche - Hai să facem dragostea rurală!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni