Gospodarul Tudor s-a lăsat așteptat, dar iată că, în sfârșit, îl vom cunoaște

Gospodarul Tudor s-a lăsat așteptat, dar iată că, în sfârșit, îl vom cunoaște

Miercuri, 15 aprilie, de la 20:30, ajungem la Tulcea, în gospodăria lui Tudor. Tânărul care își caută aleasa s-a lăsat așteptat, dar acum vom vedea și peripețiile din Deltă.

Fetele sunt pregătite să lupte pentru un loc în inima gospodarului și vor apărea deja primele reacții picante.

La munte, Vasile și Călin pare că și-au găsit alesele. Pentru Vasile, lucrurile au fost clare încă de la început: a mers acasă cu Filotheea și s-a conturat o frumoasă poveste între cei doi.  Acum, vom afla și noi planurile lor de nunta.

La Călin, în schimb, lucrurile se vor complica. Cum va reacționa Ioana, după ce a auzit declarațiile dintre gospodar și Alexandra, dar și dacă va alege să plece acasă sau să lupte în continuare, aflăm într-o nouă ediție Gospodar fără pereche.

Cristian va lua o decizie neașteptată

„Probabil că a fost o greșeală din partea ei să se îndrăgostească atât de repede”, va spune gospodarul.

Lucrurile vor lua o întorsătură neașteptată între Cristian și Aura. „Mă simt puțin surprinsă de reacția lui Cristian. Sunt dezamăgită”, va spune cea care a rămas alături de el. Ce i-a dictat inima lui Cristian să facă în relația dintre el și Aura, aflăm miercuri, într-o nouă ediție.

Andrei Bivolan este singurul gospodar care a rămas cu trei fete care vor să-l cucerească, dar pare că nu are de unde să aleagă: „Stăm până mâine dacă o ținem în ritmul ăsta”, va spune gospodarul, după ce domnișoarele nu vor reuși să facă sarcinile din gospodărie.

Geanina Ilieș ne așteaptă miercuri, de la 20:30, cu poveștile savuroase din casele gospodarilor fără pereche, numai la PRO TV.

Gospodar fără pereche - Hai să facem dragostea rurală!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni