În gospodării, certurile dintre fete răsună mai tare ca romantismul

În gospodării, certurile dintre fete răsună mai tare ca romantismul

În episodul trecut din Gospodar fără pereche am văzut momente tandre, momente în care băieții au făcut pași curajoși către inimile fetelor, cu surprize și întâlniri romantice. Chiar și așa, pretendentele la inimile gospodarilor nu au uitat că sunt într-o competiție și au găsit repede motive de ceartă.

Andrei Bivolan le-a pus pe fete la treabă: domnișoarele au ajutat-o pe mama lui în grădină. Însă, singurul lucru prin care au reușit să o impresioneze pe posibila soacră a fost cearta dintre ele. Alexandra și Lola au susținut că Diana încearcă mereu să se sustragă, în timp ce ele muncesc din greu. Vulcanică din fire, Diana nu s-a arătat indiferentă la comentarii: „Cred că nu știe cu cine vorbește!”.

Nici în gospodăria lui Călin Hîrlea momentele tensionate nu au întarziat să apară. Gospodarul a facut-o pe Alexandra să plângă, dar nu de fericire: „Mi se pare că stă cu gura pe mine. Nici nu-mi mai trebuie soacră că-l am pe el”, a mărturisit Alexandra, după ce Călin a reușit să-i oprească lacrimile cu o îmbrățișare. 

În gospodăria lui Cristian, odată cu eliminarea, fetele și-au manifestat părerea una despre cealaltă. Știm, încă din primele episoade că Valerica și Iulia si-au scos armele una împotriva celeilalte ori de câte ori au avut ocazia.

Iulia s-a simțit din nou atacată și a spus în gura mare că fetele au ceva cu ea. Cu toate acestea, nu s-a lăsat descurajată și a continuat, cu multă încredere în sine, să-l seducă pe Cristian: „Cu mine este cea mai mare provocare pe care și-a ales-o.”

Gospodarii sunt râvniți, fetele sunt frumoase, iar lupta pentru inimile băieților este din ce în ce mai strânsă. Cum evoluează poveștile lor aflăm miercuri, de la 20:30, numai la PRO TV.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni