În inima Deltei se află și inima gospodarului Tudor Bogdan. Oare care dintre fete va reuși s-o fure?

În inima Deltei se află și inima gospodarului Tudor Bogdan. Oare care dintre fete va reuși s-o fure?

În episodul trecut din Gospodar fără pereche am fost purtați pe apă, direct în inima Deltei. Însă, apariția energică a fetelor, care au venit să-l cucerească pe gospodarul nostru, a tulburat un pic apele Dunării. 

Tudor le-a așteptat pe fete cu trei trandafiri în culori diferite. Paulei i-a oferit un trandafir alb, culoare care reprezintă sinceritatea. Sorina a primit trandafirul galben, asociat cu gelozia. Pe Diana a simțit-o mai pasională și i-a oferit trandafirul roșu. Din păcate, gospodarul nu le-a întâmpinat pe fete cu temele bine făcute și a stârnit primele supărări. „Nu mi se potrivește culoarea aceasta, deci sunt foarte dezamăgită. Sunt supărată pe Tudor” a fost reacția Sorinei.

Locația gospodăriei, deși înconjurată de peisaje superbe, nu a fost indeajuns de potrivită pentru Paula. „Aici, la pensiune, nu-mi place ideea de a fi izolat, pentru că nu avem libertate de a ne duce pe la magazine. În rest, peisajele sunt splendide și chiar este frumos” a fost prima impresie a Paulei. 

Diana, mai iute din fire, a încercat să-l citească pe gospodar și nu a ezitat să își exprime o primă părere despre el. „Tudor îmi este simpatic ca băiat, dar ca bărbat mai are...”, a mărturisit aceasta. Diana nu l-a analizat doar pe Tudor, ci și pe celelalte două fete. „Eu le acopăr pe amândouă și sunt conștientientă de asta” a fost concluzia ei. 

Fetele au caractere diferite și fiecare este frumoasă în felul ei. Cum se va descurca gospodarul cu ele, dar și care va  fi prima care îi va face cu ochiul aflăm miercuri, de la 20:30, numai la PRO TV. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni