• PRO TV
  • Ion Cucu, fost concurent la Gospodar fără pereche, se mândrește cu soția lui foarte sexy. Rebeca face furori pe Instagram

Ion Cucu, fost concurent la Gospodar fără pereche, se mândrește cu soția lui foarte sexy. Rebeca face furori pe Instagram

Ion Cucu, fost concurent la Gospodar fără pereche, se mândrește cu soția lui foarte sexy. Rebeca face furori pe Instagram

Acum patru ani, Ion Cucu participa la emisiunea „Gospodar fără pereche”, unde spera să-și întâlnească viitoarea soție. Norocul nu i-a surâs atunci însă, la scurt timp, după apariția la TV, fermierul a găsit marea dragoste chiar în localitatea natală. 

Buzoianul Ion Cucu (40 de ani) s-a căsătorit anul trecut cu Rebeca Irimia (25 de ani), fiica fostului judecător buzoian Eugen Irimia, potrivit opiniabuzau.ro. În ciuda diferenței de vârstă de 15 ani, cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată. Cel puțin așa se poate observa din imaginile pe care frumoasa blondă le postează pe Instagram. 


Ion și Rebeca adoră să călătorească. Recent, cuplul a petrecut câteva zile la Istanbul. În această vară, fermierul și soția lui s-au bucurat de o vacanță în Grecia (Mykonos) și în Italia (Lago di Como, Milano). (vezi imagini în galeria foto de mai jos)

Când s-a înscris la Gospodar fără pereche, Ion Cucu spunea despre el că îi place viața mondenă și că este foarte sociabil, ambițios și își dorește ca ferma sa să atingă standarde europene. De la femeia pe care și-o dorește alături, știe că trebuie să fie la fel de sociabilă, să știe să se distreze, dar să nu se dea înapoi nici de la muncă.

Se pare că Rebeca întrunește toate calitățile pe care le-a enumerat bărbatul. Un lucru este cert, frumoasa blondă este foarte atentă la aspectul fizic, poartă ținute moderne și știe să se distreze. 



Sursă foto: Instagram/ rebecaelenacucu

Vezi și:







 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni