Luni seară vor ieși scântei la Gospodar fără pereche. A venit cel mai așteptat moment al emisiunii

14 Septembrie 2018, 15:17


	Luni seară vor ieși scântei la Gospodar fără pereche. A venit cel mai așteptat moment al emisiunii
Autor: Mihai Burlacu

A venit cel mai așteptat moment al emisiunii: întâlnirea gospodarilor cu fetele care și-au dorit să îi cunoască! Luni, de la 20:30, Gospodar fără pereche pregătește o ediție plină de surprize, de emoție și de entuziasm pentru prima întâlnire. Curiozitatea este un element cheie, iar timpul limitat pentru discuțiile private cu fetele este inamicul principal al gospodarilor!

Anamaria Prodan Reghecampf le-a pregătit gospodarilor o seară de neuitat, într-o locație de vis, dar și o petrecere pe cinste cu invitați surpriză! Rând pe rând, Dan Dicu, Sergiu Pop, Dorin Nacreală, Neluțu Serafincean, Tomiță Stănilă, Daniel Barbu, Vasile Boar, Adrian Boar, Mihai Ambruș și Alin Bobină vor păși în față pentru a-și cunoaște fetele și pentru a alege cu cine vor merge acasă.

Telespectatorii vor vedea cum încercă fetele să impresioneze gospodarii, să îi cucerească și să îi convingă că merită un loc în sufletul și în gospodăria lor! Punctul culminant al serii va fi petrecerea, unde se vor încinge hore și vor ieși scântei!

Luni, de la 20:30, telespectatorii vor vedea dacă se va înfiripa dragostea la prima vedere! Hai să facem dragostea rurală!

Gospodar fără pereche poate fi urmărit și pe protvplus.ro
Vezi episoade in intregime pe

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO