Luptă aprigă pentru inima lui Biagio. Cine va reuși să-l cucerească pe gospodar

Luptă aprigă pentru inima lui Biagio. Cine va reuși să-l cucerească pe gospodar

În episodul trecut din Gospodar fără pereche, Biagio a avut parte de o seară plină de răsfăț. Fetele care se luptă pentru inima lui au început să ducă o competiție tot mai strânsă: una e o gospodină cu diplomă, iar cealaltă te mângâie cu bunătatea și cu felul ei de a fi. Ce să mai, fetele se completează perfect!

Valerica și Biagio s-au detașat de treburile gospodăriei și au ieșit la întâlnire într-o cafenea. Au lăsat loc de discuții sincere și momente de apropiere.

Chiar arătau ca doi adolescenți îndrăgostiți atunci când au început să își șoptească cunvinte la ureche. „Momentul în care am dansat a fost așa wow. Iar el era așa de emoționat” a fost mărturisirea Valericăi din timpul întâlnirii.

Irina nu a stat acasă cu mâinile în sân și a scos armele ei cele mai de preț. I-a pregătit gospodarului o cină în care ingredientul secret a fost chiar o bucățică din sufletul ei. Momentul a fost plin de savoare, iar desertul a fost reprezentat de un gest mărunt care a făcut diferența. Aceasta a făcut apel la așa numitele „broscuțe”, prăjiturile cu care l-a cucerit pe Biagio la petrecerea în care gospodarii le-au cunoscut pe fete. „Masa a fost gustoasă și sănătoasă!” a fost răspunsul lui Biagio la surpriza Irinei.

Din păcate, Irina a reușit să lovească cu gestul ei mai puternic în Valerica, decât în inima gospodarului. „Irina e o adevărată femeie de casă, zici că e aici de ani de zile, femeia casei, știe tot” a mărturist Valerica cu ochii în lacrimi.

Rivala ei s-a arătat de la o ediție la alta din ce în mai sigură pe ea. Deși Valerica a avut parte de toată atenția gospoarului timp de câteva ore, Irina nu s-a lăsat deloc descurajată: „Așa cum Magda nu ne-a putut despărți, cred că nici Valerica nu ne-ar putea despărți.”

Pretențiile lui Biagio sunt mari, dar și fetele au foarte multe calități. Cine va reuși să îl vrăjească pe gospodarul nostru aflăm miercuri, de la 20:30, numai la PRO TV.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni