Lupta fetelor pentru inimile gospodarilor ia amploare luni, într-un nou episod Gospodar fără pereche!

Lupta fetelor pentru inimile gospodarilor ia amploare luni, într-un nou episod Gospodar fără pereche!

Luni, de la 20:30, telespectatorii vor avea parte de un episod "Gospodar fără pereche" plin de surprize atât pentru băieți, cât și pentru pretendentele acestora.

 Ne reîntâlnim cu un gospodar simpatic, Neluțu Seranficean, pe care nu l-am mai văzut de când și-a cunoscut fetele, un alt flăcău primește o vizită cu totul și cu totul neașteptată, iar cei mai mulți dintre ei nu mai știu cum să se împartă între muncă și fete. Neluțu își întâmpină luni cele două pretendente într-un mod tradițional, cum știe el mai bine. În ajutorul lui își ia și măgarul, pe Iancu, și-i cere să nu-l facă de rușine și să nu-i mănânce florile pe care le-a pregătit pentru a le impresiona pe fetele care s-au înscris în emisiune pentru el. 

"Nu mi-am închipuit niciodată că poate veni cu măgarul. Eu visam la un Făt frumos pe cal alb, dar niciodată pe un măgar.", spune una dintre fete cu zâmbetul pe buze, dar și cu ușoare urme de îngrijorare, însă rivala ei spune hotărâtă: "Eu sper să nu nu plec de aici, eu sper să rămân măritată aici.". Fetele sunt cazate împreună, în aceeași cameră, iar acest lucru le nemulțumește teribil: "Ideea de a dormi în aceeași cameră nu mi-a plăcut deloc, dar trebuie s-o accept, din păcatE", spune una dintre ele, iar cealaltă continuă: "Eu nu sforăi, vorbesc în somn, dar să nu-mi răspunzi sau să mă trezești, că sigur nu mai țin minte ce ți-am zis. Probabil nici nu o să vorbesc cu tine, dar asta e partea a doua".

La Bobicești s-au terminat zilele în care Mihaela și Rodica erau de aceeași parte a baricadei. O activitate domestică, prepararea bulionului, devine un război al declarațiilor: ”Poate e cazul să te afirmi și tu, să fii și tu în rolul principal. Ai avut destul timp de învățat până astăzi. Maturizează-te! De ce ai venit? Să iei aer?”, își spun cele două, însă discuția ia amploare și cele două au reacții care îl surprind pe Dan Dicu.

Luni, de la 20:30, lupta fetelor pentru inimile gospodarilor ia amploare!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni