Maluma de România a fost impresionat de noua pretendentă la inima lui

Maluma de România a fost impresionat de noua pretendentă la inima lui

În episodul trecut din Gospodar fără pereche, eliminarea a bătut la ușa lui Andrei, dar nu a venit oricum. A adus lacrimi de tristețe, de bucurie și emoții copleșitoare pentru fete.

Am văzut în episoadele trecute scena de gelozie pe care Alexandra i-a făcut-o lui Andrei, pe motivul că întâlnirea Lolei a durat mai mult decât întâlnirea ei.

Din păcate, în fața eliminării nu a reușit să își justifice reacția și a fost eliminată.  „Am o foarte mare problemă cu gelozia și posesivitatea”, a spus gospodarul. Pentru Alexandra, eliminarea a venit ca o lovitură foarte puternică: „Am simțit cum mi-a picat cerul în cap. Nu m-am așteptat, pentru că l-am simțit destul de atașat de mine”,  a spus ea.

Lola și Diana nu au pucat să se bucure prea mult timp, pentru că odată cu plecarea Alexandrei, a apărut o nouă rivală, Ioana.

O cunoaștem din primele ediții, când la petrecerea de cunoaștere, Ioana a realizat că deși venise pentru Tudor, inima ei a fost furată de către Andrei. Aceasta nu a rezitat mult departe de el, așa că i-a trimis un mesaj care l-a înmuiat pe Maluma de România.

Atracția Ioanei față de Andrei a rămas la fel de intensă: „Când l-am văzut am avut o senzație puțin mai ciudată, ca și cum aș fi avut fluturi în stomac”, a mărturisit ea. Lola și Diana nu s-au lăsat intimidate de noua rivală. Fetele au răspuns dur la venirea Ioanei și au pus-o să doarmă în camera eliminării, pentru că sunt sigure ca va pleca la fel de repede cum au plecat și celelalte. 

Lucrurile au luat o întorsătură tare complicată în gospodăria lui Andrei. Cine va reuși să îi fure inima gospodarului nostru aflăm miercuri, la 20:30, 15 aprilie, numai la PRO TV. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni