• PRO TV
  • O hologramă a lui Whitney Houston i-a scandalizat pe fanii artistei: „Lăsați-o să se odihnească în pace”

O hologramă a lui Whitney Houston i-a scandalizat pe fanii artistei: „Lăsați-o să se odihnească în pace”

O hologramă a lui Whitney Houston i-a scandalizat pe fanii artistei: „Lăsați-o să se odihnească în pace”

Whitney Houston a cântat în platoul emisiunii „This Morning”, grație tehnologiei de ultimă generație. Fanii săi au fost scandalizați de cât de departe a putut ajunge tehnologia.

O hologramă a cântăreței Whitney Houston a făcut posibilă „întoarcerea din morți” a acesteia, la 8 ani de la deces. Una dintre gazdele emisiunii, prezentatoarea Ruth Langsford, a declarat că a avut impresia că Houston se uita direct la ea, scrie Yahoo Music

Holograma este rezultatul dezvoltării tehnologice, folosită în ultimii ani pentru a-i readuce pe scenă pe marii artiști decedați. 

Apariția lui Whitney Houston în platoul emisiunii televizate din Marea Britanie este avanpremiera turneului mondial pe care sora artistei l-a pregătit în acest an. 

Începând cu 25 februarie, Whitney Houston va cânta din nou în fața fanilor ei din Europa și America de Nord, prin intermediul acestei holograme.

Însă, fanii artistei au fost revoltați de modul în care organizatorii au readus-o pe Whitney în actualitate.

„Nu seamănă deloc cu ea. Nu se mișcă deloc ca ea. E o fabrică de făcut bani. Lăsați-o să se odihnească în pace”, a scris un fan pe Twitter.

Vezi video mai jos (de la minutul 5:30)

„O iubesc pe Whitney Huston, dar acea hologramă e ciudată. Nu seamănă deloc cu ea. Sunt sigur că totul a fost făcut cu cele mai bune intenții, dar mi se pare puțin înfiorător”, susține altul.

Whitney Houston a murit la 11 februarie 2012, la vârsta de 48 de ani. Conform raportului oficial, artista s-a înecat în cadă, cu o seară înainte de a reveni pe scenă la gala premiilor Grammy. Legiștii au descoperit o legătură între o boală de inimă și consumul de cocaină.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Ponturi pentru a arăta natural cu botox

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni