• Emisiuni
  • Gospodar fara Pereche
  • Planuri de nuntă și eliminări – acesta este meniul pregătit de Gospodarii fără pereche, de la 20:30 la PRO TV!

Planuri de nuntă și eliminări – acesta este meniul pregătit de Gospodarii fără pereche, de la 20:30 la PRO TV!

Planuri de nuntă și eliminări – acesta este meniul pregătit de Gospodarii fără pereche, de la 20:30 la PRO TV!

În această seară, de la 20:30, tensiunea crește din ce în ce mai tare în gospodării! Anamaria Prodan Reghecampf și cei mai harnici gospodari au pregătit o ediție cu săruturi fierbinți, planuri de căsătorie, certuri aprinse și reproșuri, dar și eliminări pline de emoții.

Unul dintre cuplurile care și-a stabilit deja viitorul, Sergiu și Samira, încep să se ocupe propriu-zis de organizarea nunții. Cei doi își vor scrie textul invitației la nuntă, vor stabili cum trebuie să fie dansul mirilor și vor avea și câteva dezbateri pe tema lunii de miere: vor merge cu mașina sau cu avionul? 

Simpaticul Tomiță, care este mereu nemulțumit, le primește în gospodărie pe Georgiana și Julieta. În stilul său specific, începe cu un reproș la adresa celor două, despre care zice că au întârziat. Gospodarul are însă planuri mari: o surpriză de ziua Georgianei - Ce crezi, că-i trece ei prin minte ce prostii am eu în cap?. Deși spune că îi pregătește ceva special de ziua ei și pare foarte bine intenționat, Tomiță nu ratează ocazia să o bârfească pe Georgiana împreună cu Julieta.

În gospodăria lui Neluțu Seranficean, este timpul să pună piciorul în prag și să spună lucrurilor pe nume: Alexandra exagerează cu nebunia ei, mai ales atunci când sunt în public. Însă rezultatul discuției nu e acela pe care îl aștepta el, pentru că Alexandra îi arată că este geloasă de fiecare dată când el o menționează pe Ramona. În încercarea de a-l face pe gospodar să uite de cealaltă fată, Alexandra o să-l sărute pasional, pentru că, așa cum recunoaște chiar ea, eu cred că m-am îndrăgostit de Neluțu.

Rămas cu două fete, lui Adrian Boar îi arde de săruturi pasionale cu una dintre fete pe barcă, în timp ce cealaltă....se uită! De aici pornește o adevărată serie de reproșuri despre comportamentul inadecvat al celor doi, care nu s-au gândit că o s-o pună într-o ipostază dificilă. M-am simți prost pentru că Adina s-a simțit prost. Asta am simțit și asta am făcut!, a spus gospodarul imediat după încheierea discuției.

În fiecare luni seară de la 20:30, numai la PRO TV, gospodarii învață cât de important este ca munca să nu fie singura lor prioritate. Chiar dacă au gospodării mari și îngrijite, legume bio, turme de animale sau sere care se întind pe kilometri, fără dragoste nu se simt compleți.

Gospodar fără pereche – Hai să facem dragostea rurală! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni