Povestile gospodarilor încep să prindă contur

Povestile gospodarilor încep să prindă contur
Data: 13 Martie 2020

Joi seara am urmărit cum se descurcă fetele de la Gospodar fără pereche, pe drumul lor către inimile băieților.

Dacă unele dintre ele au fost norocoase si au avut parte de întâlniri private și săruturi romantice, altele au vărsat primele lacrimi din cauza geloziei: „Deja te-ai pus în genunchi înaintea ei? Bravo!”, i-a spus Irina lui Biagio.

Joi seara, reality show-ul Gospodar fără pereche a condus topul audiențelor pe segmentul publicului comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, și a înregistrat 6.3 puncte de rating și 18.0% share, iar postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut 4.9 puncte de rating și 14.1% share.

În ferma de struți, două dintre cele trei fete au reușit să vadă partea sensibilă a lui Radu. Gospodarul le-a împarțit săruturi pasionale și le-a făcut pe domnișoare să se simtă speciale.

Fetele lui Călin, însă, au învățat ceva foarte important aseară! Frumusețea, tandrețea, munca și toate celelalte calități ale lor nu înseamnă nimic pentru gospodar, dacă ele nu-l acceptă pe Stone – porcul mistreț pe care Călin îl crește și îl iubește de când era mic.

Joia viitoare, de la 21:30, Geanina vă așteaptă cu noi povești picante din casele gospodarilor fără pereche. Tot atunci vom vedea pe cine alege Andrei să trimită acasă.

Gospodar fără pereche - Hai să facem dragostea rurală!FULLSCREEN
Povestile gospodarilor încep să prindă contur
  • /


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies