Prințul pe cal alb i-a furat inima Filotheei. Să fie pentru totdeauna?

Prințul pe cal alb i-a furat inima Filotheei. Să fie pentru totdeauna?

În episodul trecut din Gospodar fără pereche, scrisoarea Geaninei despre ședința foto a ajuns și la Vasile. Din fericire, ideile nebunești ale Filotheei i-au adus inspirația gospodarului nostru.

Când Filotheea a răsfoit curioasă prin pozele vechi ale gospodarului, l-a văzut pe Vasile, în copilărie, călare pe un cal alb.

A fost profund impresionată și repede i-a fugit gândul la poveștile copilăriei în care prințul de pe cal alb ar fi putut fi Vasile. Gospodarul, atent la dorințele mândrei lui, nu a mai stat pe gânduri și a pus la cale un moment prin care să o lase fără cuvinte. 

În timp ce Filotheea îl aștepta pe Vasile ca să meargă la ședința foto, din zare a apărut un prinț pe cal alb. Nu a fost nici Robin Hood, nici Prâslea, nici Hercule, a fost chiar Vasile. „Când l-am văzut pe Vasile pe calul alb, am fost... Wow... Uite unde era prințul meu pe cal alb! A fost o surpriză foarte frumoasă”, a spus Filotheea.

Gospodarul nu s-a oprit aici și a divulgat puțin din secretele lui de a o cuceri pe Filotheea: „Pe cal în doi, mai ales cu o mândră frumoasă lângă tine, chiar încerci să o dezechilibrezi ca să o strângi cât mai tare, ca să simtă că e atrasă și chiar ai grijă de ea”. Ca orice prinț adevărat, Vasile a tratat-o pe Filotheea ca pe o prințesă și a avut mare grijă să o facă să se simtă în siguranță în brațele lui.

Peisajele de vis... mândra frumoasă și prințul chipeș pe cal alb au făcut ședința foto să pară ruptă dintr-un basm. Vasile ne arată din ce în ce mai des că o place pe Filotheea, iar ea este tot mai impresionată de gesturile lui. În ce direcție va duce relație dintre cei doi aflăm miercuri, la 20:30, 15 aprilie, numai la PRO TV.


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni