• PRO TV
  • Rose de la "Gospodar fără pereche": "Toți avem nevoie de cineva care se poate descurca și cu părțile noastre întunecate"

Rose de la "Gospodar fără pereche": "Toți avem nevoie de cineva care se poate descurca și cu părțile noastre întunecate"

Rose de la "Gospodar fără pereche": "Toți avem nevoie de cineva care se poate descurca și cu părțile noastre întunecate"

Când și-a făcut apariția la “Gospodar fără pereche”, Rose a făcut o impresie puternică, iar celelalte concurente s-au simțit intimidate.    

Așa au reacționat pretendentele la inima “gospodarilor fară pereche”. Rose Adhiambo s-a făcut cu siguranță remarcată în primul episod din sezonul trei.

“Oh, Doamne, uite o pată de culoare! “

"Gata, plecăm direct acasă, fata mea!”

"Da’ de unde a ieșit oare fata asta? “ 

“Tu sigur nu ai greșit emisiunea?” 




Acestea au fost câteva dintre reacțiile pretendentelor la inima “gospodarilor fară pereche”. Fetele au crezut că nu au nicio șansă în fața lui Rose, dar, într-un final, tânăra a fost eliminată din sezonul 3 al emisiunii.
 
Cu toate acestea, nu îi ia nimeni sex-appeal-ul, iar fotografia cea mai recentă postată pe Facebook dovedește asta.

Alături de comentariul "Toți avem nevoie de cineva care se poate descurca și cu părțile noastre întunecate", Rose a postat o fotografie în care arată ca o sculptură de marmură: cu un corp perfect, pus în evidență de o rochie foarte despicată. 
 
Mai mult, textul care însoțește poza e un joc de cuvinte în engleză, care face referire la tenul mulatru al frumoasei tinere și s-ar putea traduce și “Toată lumea are nevoie de cineva care să se descurce cu părțile sale mai negre.”
 
Rose s-a străduit în emisiune să îl cucerească pe gospodarul Radu Stan, care la început s-a simțit foarte atras de ea. Pe parcurs însă, acesta a devenit nemulțumit de anumite aspecte și a emiminat-o. Rose a părăsit show-ul în lacrimi și a decretat: “Nu vreau să-l mai văd niciodată pe Radu!


PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA 





FOTO: FACEBOOK ADHIAMBO ROSE

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni