Se spune că puterea iubirii poate învinge orice. Oare îi va mai oferi Cristian o șansă Aurei?


	Se spune că puterea iubirii poate învinge orice. Oare îi va mai oferi Cristian o șansă Aurei?
Data: 18 Aprilie 2020

În episodul trecut din Gospodar fără pereche am avut parte de despărțiri neașteptate. De fiecare dată când gospodarii au luat o decizie, și-au ascultat inima.

Aceeași voce l-a ghidat și pe Cristian până la final. Din păcate, gospodarul nu s-a simțit pregătit să facă o alegere de viitor și a ales să rămână singur. 

După ce gospodarul a rămas doar cu Aura, acesta a simțit nevoia să clarifice evoluția sentimentelor dintre ei doi. După ce Aura i-a mărturisit că își dorește mult să rămână alături de el, a urmat și rândul lui Cristian să spună ceea ce simte. „Lucrurile nu se pot întâmpla atât de repede pentru niște oameni maturi”, au fost cuvintele gospodarului, care au făcut-o pe Aura să înțeleagă ca a venit momentul ca și ea să plece acasă.

Aura a fost obișnuită să primească surprize din partea lui Cristian, dar nu surprize neplăcute. Ea a mărturisit în nenumărate rânduri că începe să dezvolte sentimente tot mai puternice pentru el, și din această cauza decizia lui nu a fost una ușoară pentru ea: „Sunt dezamăgită de această decizie. Mă așteptam măcar să mai petrecem câteva zile împreună”.

Cristian nu s-a lăsat mișcat de emoția despărțirii și a susținut până la final că este cea mai bună decizie pentru relația lor: „Probabil că a fost o greșeală din partea ei să se îndrăgostească atât de repede.” 

În ciuda sentimentelor puternice pe care le-a dezvoltat față de Cristian, a înțeles decizia lui și s-au despărțit în relații bune.

Cei doi au stabilit că vor păstra legătura de la distanță, prin telefon și prin intermediul rețelelor de socializare, iar Aura chiar l-a invitat pe Cristian la ea acasă în viitorul apropiat.

Din păcate, pare că gospodarul nu a fost pregătit să deschidă lacătul inimii sale, dar timpul le rezolvă pe toate. Între timp mai avem și alți gospodari care încă își caută aleasa inimii.

Ce surprize vor mai apărea în Gospodar fără pereche aflăm miercuri, de la 20:30, numai la PRO TV.
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO